Σάββατο 06 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο: «Κοινό μυστικό» η ταυτότητα δράστη - Φόβοι για βεντέτα

Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο: «Κοινό μυστικό» η ταυτότητα δράστη – Φόβοι για βεντέτα

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου δέχθηκε την επίθεση εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά το στις Αρχές του Ρεθύμνου, μετά το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σε καφενείο στο χωριό Αξός Μυλοποτάμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας με τον δράστη να πυροβολεί τον 57χρονο υπάλληλό του και τον 50χρονο ιδιοκτήτη του καφενείου, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠAΓΝΗ.

Ο 50χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στην κοιλιά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Κοινό μυστικό» η ταυτότητα του δράστη

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το cretalive.gr, η ταυτότητα του δράστη των πυροβολισμών αποτελεί «κοινό μυστικό», ωστόσο προς το παρόν δεν μπορεί να συλληφθεί καθώς δεν έχει βρεθεί κανένας να το καταθέσει επίσημα!

Μάλιστα ο 57χρονος υπάλληλος του καφενείου που τραυματίστηκε ελαφρύτερα, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Ρεθύμνου, δεν πρόλαβε να δει τον δράστη.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ,  δεν αποκλείεται ο δράστης να περιμένει την εξέλιξη της υγείας του 50χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος προκειμένου στη συνέχεια να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών αρχών.

Οι προστριβές για τα τραπεζοκαθίσματα και οι φόβοι για βεντέτα

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο ιδιοκτήτης ενός δεύτερου καφενείου που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του 50χρονου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στη μικρή κοινωνία του Αξού ήταν λίγο πολύ γνωστό πως φερόμενος ως δράστης και το θύμα είχαν τα δύο τελευταία χρόνια έντονες διαφορές και προστριβές, καθώς διεκδικούσαν τον ίδιο περιορισμένο χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο ιδιοκτήτης του δεύτερου καφενείου εξαφανίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση και όλοι τώρα σύμφωνα με το MEGA φοβούνται βεντέτα και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.


Στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου από την πρώτη στιγμή του ένοπλου επεισοδίου, αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο των επεισοδίων. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας αναζητά τον δράστη, ενώ οι περιπολίες είναι συνεχείς καθώς υπάρχει ανησυχία για αντίποινα.

Κανείς στη μικρή κοινωνία του χωριού που γνώριζε για τις προστριβές των δύο ανδρών δεν περίμενε ότι ο ένας θα έφτανε στο σημείο να πυροβολήσει τον άλλο, ειδικά όταν δεν περιγράφεται από τους συγχωριανούς του ως εριστικός ή οξύθυμος.

Sports in

Και Βεζένκοφ και… «μπαμ» για τον Ολυμπιακό

Μετά τη «βόμβα» με Βεζένκοφ, στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Εβάν Φουρνιέ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Ιουλίου 2024