Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Life is Green? Σίγουρα, και σε προσκαλεί σε ένα νέο ταξίδι γεύσης

Life is Green? Σίγουρα, και σε προσκαλεί σε ένα νέο ταξίδι γεύσης

Το καλοκαίρι δεν θέλει περιορισμούς. Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τις διακοπές σου με φουλ γεύση, φυσικά συστατικά και αμέτρητες μπουρμπουλήθρες!

Η ζωή είναι γεμάτη από εκπλήξεις. Και αν δεν υπάρχουν θα πρέπει να τις ανακαλύψουμε. Γιατί ρε φίλε τι να την κάνεις τη ζωή αν είναι φλατ και αναμενόμενη, αν ζεις τη μέρα της μαρμότας και ξέρεις τι σε περιμένει το επόμενο λεπτό. Η ζωή είναι μια περιπέτεια αρκεί να είσαι έτοιμος να τη ζήσεις, να τη γευτείς, να την απολαύσεις μέχρι τελευταίας σταγόνας, μέχρι τελευταίας μπουρμπουλήθρας. Αυτή τη μαγική φυσαλίδα που σκάει στον ουρανίσκο και σου δημιουργεί αυτήν την τέλεια ανατριχίλα δροσιάς.

Και δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό, όταν εκεί που σκάει και τραγουδάει ο τζίτζικας πίνεις μία παγωμένη κόλα που σου φτιάχνει θερμοκρασία και διάθεση. Όταν αυτό δε που σε δροσίζει έχει αληθινή γεύση, με φυσικά συστατικά, χωρίς όλα αυτά που περιττεύουν όπως συντηρητικά και ζάχαρη, τότε μόνο καλά θα πάει αυτό. Οπότε: Σούπερ γεύση – τσεκ. Χωρίς ζάχαρη – τσεκ. Χωρίς συντηρητικά – τσεκ. Με φυσική καφεΐνη; -ναι και σε αυτό, τσεκ. Με περισσότερο ακόμα ανθρακικό; – ω, ναι και σε αυτό – τσεκ. Χωρίς ασπαρτάμη;;; Και όμως υπάρχει το τέλειο αναψυκτικό που τα έχει όλα και χωρίς ασπαρτάμη: το όνομα αυτής: GREEN COLA.

Την ανακάλυψα πριν πολλά πολλά χρόνια και η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι ελληνική εταιρεία θα μπορούσε να βγάλει μία κόλα που θα κέρδιζε την καρδιά μου, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση αλλά αντιθέτως θα ήταν μία πραγματική επιλογή μεταξύ όλων των άλλων στο ράφι. Είναι πράσινη και όχι τυχαία καθώς κινείται σε πράσινους δρόμους, όπως οι πράσινοι κόκκοι καφέ που δίνουν φυσική καφεΐνη και τη γλύκα της από το πράσινο φυτό τη στέβια.

Ναι, η συγκεκριμένη κόλα δίνει γεύση χωρίς αυτήν την ουσία, τη γνωστή σε όλους μας ασπαρτάμη, που σύμφωνα με φετινή επίσημη ανακοίνωση του Διεθνούς Κέντρου Έρευνας για τον Καρκίνο (CIRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το συγκεκριμένο τεχνητό γλυκαντικό πιθανώς είναι μία «καρκινογόνα» ουσία για τον άνθρωπο, αλλά «ακίνδυνη» εφόσον καταναλώνεται σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Και ποια είναι αυτή και πως μπορεί ή πρόκειται να υπολογίζει ένας καταναλωτής αναρωτιέμαι μεταξύ βουτιάς, ρακέτας και μπέργκερ…

Για αυτό, χωρίς σκέψεις αλλά με μπρίο και όρεξη θα ζήσουμε άλλο ένα εκρηκτικό καλοκαίρι σε γεύση και δροσιά, με μπόλικο πάγο και ακόμη περισσότερο ανθρακικό για ανατριχίλες που θα ζήλευε και η Γκλεν Κλόουζ. Όλοι οι 80s lovers αναζητήστε αυτό το 80s classic movie «Η μεγάλη ανατριχίλα» και θα με θυμηθείτε, μία ιδανική επιλογή για μία κινηματογραφική βραδιά στο σπίτι ή όπου σας βρει η όρεξη για ένα κινηματογραφικό ταξίδι στα παλιά με τη νέα σούπερ γεύση της Green Cola.

Η αλήθεια είναι ότι η νέα Green Cola είναι αυτό που λέει: πιο απολαυστική από ποτέ! Το καταλαβαίνεις με την πρώτη γουλιά που αφήνει ένα ασυναίσθητο χαμόγελο μέχρι την επόμενη και μέχρι το τέλος. Όλο γεύση, με συστατικά ασφαλή που πάνε την απόλαυση σε άλλο επίπεδο.

Για αυτό τσιν τσιν και (υ)γειά μας για ένα Green summer όλο δροσιά!

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024