Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Με τρεις αλλαγές για την πρόκριση

Άρης: Με τρεις αλλαγές για την πρόκριση

Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα τους Φεράρι, Τζούρασεκ και Μορόν θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (3/8) παιχνίδι με την Αραράτ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Η πρόκριση είναι μονόδρομος για τον Άρη και ο Τόλης Τερζής παρατάσσει την ομάδα του στο σημερινό (3/8) ματς με την Αραράτ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, με τρία νέα πρόσωπα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Αρμενία.

Συγκεκριμένα, ο Φεράρι θα αντικαταστήσει τον Ματαρίτα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τζούρασεκ τον Ζουλ στα χαφ και ο Μορόν τον Γκρέι στην επίθεση.

Ο προπονητής του Άρη επέλεξε σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Τζούρασεκ, Νταρίντα και Ρουπ θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Μενέντες θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Γκρέι, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Σαβέριο, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Κάρλσον και Ζουλ.

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 01 Αυγούστου 2024