Ασταμάτητος στις ΗΠΑ ο Λιονέλ Μέσι, σκοράρει κατά ριπάς στο League Cup που οδηγεί την ομάδα του, Ίντερ Μαϊάμι στην τρίτη σερί νίκη της, με τον ίδιο να έχει φτάσει αισίως τα 5 γκολ και μια ασίστ σε 3 εμφανίσεις!

Μετά την Κρουζ Αζούλ και την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, και η Ορλάντο μπήκε στην πολύ… μακριά λίστα των ομάδων κόντρα στις οποίες έχει σκοράρει ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην καριέρα του, σε μια βραδιά όπου παρουσιάστηκε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και ένας ακόμα από τους αγαπημένους του συμπαίκτες στην Μπάρτσα, ο Ζόρντι Άλμπα!

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη κίνηση με Μαρκίνιος ο Ολυμπιακός – Αποκάλυψη για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ (vid)

Μόλις στο 7′ και μετά από υπέροχη σκαφτή πάσα του Τέιλορ, ο Μέσι βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ορλάντο, στόπαρε με το στήθος και εκτέλεσε στην κίνηση, ανοίγοντας το σκορ για την Ίντερ Μαϊάμι.

Προσωρινά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Αραούχο στο 17′, για να έρθει με πέναλτι ο Μαρτίνες να δώσει και πάλι το προβάδισμα στην Ίντερ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Μέσι που μετά από πάσα του Μαρτίνες, πέτυχε το δεύτερο του γκολ στη βραδιά και 5ο συνολικά στην καριέρα του στις ΗΠΑ.