Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Σχολικές Τσάντες: 1.500+ σχέδια σε περιμένουν ήδη στα Public!

Σχολικές Τσάντες: 1.500+ σχέδια σε περιμένουν ήδη στα Public!

Για όλους όσους ήδη σκέφτονται τις προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά, ο προορισμός των αμέτρητων επιλογών, είναι ένας και ακούει στο όνομα Public.

Δύο είναι τα βασικά πράγματα που κάνουν ένα παιδί να περιμένει τη νέα σχολική χρονιά: η επιστροφή στους φίλους και όλα αυτά τα νέα σχολικά είδη που θα γεμίσουν τη νέα τσάντα. «Από τώρα;», θα μου πείτε. Ναι από τώρα, με χαλαρή διάθεση, χωρίς το άγχος της τελευταίας στιγμής, μεταξύ καλοκαιρινών εξορμήσεων, είτε πηγαίνοντας σε ένα φυσικό κατάστημα, είτε από τον καναπέ του σπιτιού αγκαλιά με τα μικρά μας ανθρωπάκια.

Και πού να πάμε φέτος για τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό; Ο απόλυτος προορισμός για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα Public. Σκεφτείτε ότι εκεί θα βρείτε περισσότερες από 1.500 επιλογές σε τσάντες και κασετίνες που θα ζηλέψετε και εσείς. Η επιλογή σε σχέδια, χρώματα αλλά και brands θα εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή που θέλει να αισθάνεται όμορφα στο νέο του σχολικό ξεκίνημα. Και όταν λέω μαθητής εννοώ από το νηπιαγωγείο, το δημοτικό, μέχρι και το γυμνάσιο και το λύκειο. Θα βρείτε back packs, τρόλεϊ και σακίδια, με σχέδια αγαπημένων χαρακτήρων της Disney για τους μικρούς μας φίλους και πιο εφηβικά και μινιμάλ σχέδια για όλους τους υπόλοιπους.

Μετά την επιλογή της τσάντας, έρχεται η σειρά της γραφικής ύλης με μία πλούσια συλλογή από τετράδια , είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, ξύστρες και γόμες, μεμονωμένα ή σε σετ. Καταγράψτε τις ανάγκες σας και ξεκινάτε να τα βάζετε στο καλάθι σας στο Ρublic.gr. Προτιμάτε να τα δείτε από κοντά για να κάνετε και τη βόλτα σας; Μία επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα θα γίνει μία ευχάριστη εξόρμηση αγορών και μία καλή ευκαιρία για μία πρώτη εισαγωγή στα νέα πράγματα που μας περιμένουν.

Να σημειώσουμε ότι η όλη διαδικασία που είναι εύκολη, γρήγορη και διασκεδαστική συνοδεύεται από μία αντίστοιχη εύκολη και γρήγορη διαδικασία αγοράς χάρη στην ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna. Τι κάνει αυτή η υπηρεσία; Σας επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις και μάλιστα χωρίς πιστωτική!

Και συνεχίζουμε με την ευκολία, γιατί μην ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε ακόμα σε διακοπές ή έστω σε καλοκαιρινό mood, με το γεγονός ότι τα Public σας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας με παραλαβή δωρεάν την ίδια κιόλας ημέρα από το κατάστημα που σας εξυπηρετεί οπουδήποτε στη χώρα. Και αν αυτό δεν γίνεται, τότε υπάρχει πάντα η υπηρεσία Public Locker pickup 24/7  για παραλαβή οποιαδήποτε στιγμή σας εξυπηρετεί, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, επιλέγοντας ένα από τα τουλάχιστον 1.500 lockers σε όλη την Ελλάδα.

Το πρώτο κουδούνι μπορεί να μην αργεί πολύ αλλά οι διακοπές συνεχίζονται και σας προτείνω να μην τις διακόψετε για όλα τα «πρέπει» που έρχονται. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και όλα μπορούν να γίνουν εύκολα και με ανεβασμένη διάθεση στα Public.gr.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024