Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Κέντρικ Ναν: Τα ρόστερ που κλείνουν στο ΝΒΑ, οι «ματιές» στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Κέντρικ Ναν: Τα ρόστερ που κλείνουν στο ΝΒΑ, οι «ματιές» στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός

Όσο ο Κέντρικ Ναν δεν βρίσκει αυτό που θέλει στο ΝΒΑ, οι πιθανότητες να μετακομίσει στην Ευρώπη όλο και αυξάνονται, με τον Ολυμπιακό να… παραμονεύει.

Πλέον έχουμε μπει στον Αύγουστο και οι ομάδες στη Euroleague βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στα ρόστερ τους. Μία από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει τις κινήσεις τους και ουσιαστικά θέλουν να βάλουν το «κερασάκι» με έναν παίκτη που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Οι περιπτώσεις που έχουν ακουστεί, ουκ ολίγες. Από τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μάρκους Χάουαρντ, Νταρούν Χίλιαρντ και Σβι Μίχαϊλιουκ, στον Κέντρικ Ναν, ακόμα και τον Μάικ Τζέιμς! Τα ονόματα είναι πολλά, με τους Πειραιώτες ωστόσο να μην βιάζονται καθώς θέλουν εξετάσουν όλες τις παραμέτρους προτού προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Το όνομα που έχει ακουστεί πάντως πιο «ζεστά» από όλα είναι αυτό του Ναν. Που μοιάζει να αποτελεί την ιδανικότερη περίπτωση από τους προαναφερθέντες (πλην φυσικά του Ντόρσεϊ που έχει το πλεονέκτημα λόγω διαβατηρίου). Παρόλα αυτά όπως είναι γνωστό η εν λόγω υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.

Οι θέσεις που λιγοστεύουν και οι ματιές του Ναν στην Ευρώπη

Πλην των ομάδων της Euroleague και οι αντίστοιχες του ΝΒΑ έχουν μπει στην τελική ευθεία της διαμόρφωσης των ρόστερ τους. Οι θέσεις που απομένουν δεν είναι πολλές και οι πιθανότητες ο Ναν να βρει κάποιο συμβόλαιο όλο και λιγοστεύουν. Οι οργανισμοί του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο δεν είναι διατεθειμένοι να παίρνουν εύκολα ρίσκα και αυτό αφήνει τον 28χρονο γκαρντ ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις.

Με τα περιθώρια να στενεύουν είναι λογικό ο Ναν να στρέφει την προσοχή του και στην Ευρώπη. Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι παίκτες να περνούν τον Ατλαντικό. Με τελευταία παραδείγματα εκείνα των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κέμπα Γουόκερ, ακόμα και του Μπεν ΜάκΛεμορ που μετακόμισε στην ΑΕΚ. Η Euroleague θα του δώσει μια μεγάλη… σκηνή για να φανεί και φυσικά μπορεί να πάρει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί την περίπτωσή του, όπως και άλλων παικτών από τον μαγικό κόσμο. Θυμίζουμε πως από το εξωτερικό είχαν προκύψει δημοσιεύματα που ήθελαν τους Ερυθρόλευκους να προσφέρουν στον Αμερικανό διετές συμβόλαιο συνεργασίας συνολικής αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η περιορισμένη αγορά δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα οι λύσεις να είναι μετρημένες. Εκτός φυσικά κι αν προκύψει κάτι αναπάντεχο. Δηλαδή μια απρόσμενη αποδέσμευση παίκτη, είτε από το ΝΒΑ, είναι από τη Euroleague. Όπως κι αν έχει το δεδομένο είναι πως οι Ερυθρόλευκοι δεν βιάζονται και καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα.

Sports in

Τα 135 εκατ ευρώ της Παρί για το δίδυμο Ράμος/Νέβες και το «κοινό» με τους Κωστούλα και Μουζακίτη…

Στα 70 εκατ ευρώ η μεταγραφή του Ζοάο Νέβες από τη Μπενφίκα στην Παρί. Δηλαδή 5 εκατ ευρώ περισσότερα από εκείνα που της κόστισε η απόκτηση του Γκονζάλο Ράμος.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024