Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 18 τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στο Καράτσι του νότιου Πακιστάν.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Δευτέρα στο βόρειο τμήμα της πόλης, όταν επιβατικό λεωφορείο, που επιχειρούσε προσπέραση, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.
Σε κρίσιμη κατάσταση 5 τραυματίες
Η τοπική υπηρεσία διάσωσης είπε ότι ο οδηγός του λεωφορείου δεν εκτίμησε σωστά την ταχύτητα του φορτηγού που προκάλεσε τη σύγκρουση.
Στο λεωφορείο επέβαιναν εκδρομείς από το Καράτσι, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.
Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί, καθώς πέντε από τους 18 τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.