Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Lil Tay: «Ο αδελφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί» - Ποιοι πέθαναν τη 14χρονη influencer

Lil Tay: «Ο αδελφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί» – Ποιοι πέθαναν τη 14χρονη influencer

«Hταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Oλη τη μέρα, χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα», δηλώνει η Lil Tay, ώρες μετά την είδηση του θανάτου της, του δικού της και του αδελφού της...

«O αδερφός μου και εγώ είμαστε ασφαλείς και ζωντανοί, αλλά είμαι εντελώς συντετριμμένη και παλεύω ακόμα να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να μιλήσω» δήλωσε η διάσημη ράπερ και influencer, Lil Tay, της οποίας η είδηση του… θανάτου της, με βάση μια ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί στο επίσημο προφίλ της στο Instagram, είχε κάνει νωρίτερα τον γύρο του κόσμου.

«Πολύ τραυματικό 24ωρο»

«Hταν ένα πολύ τραυματικό 24ωρο. Oλη τη μέρα, χθες, βομβαρδιζόμουν με ατελείωτα σπαραχτικά και δακρύβρεχτα τηλεφωνήματα από αγαπημένα πρόσωπα, ενώ προσπαθούσα να λύσω αυτό το χάος» πρόσθεσε η Lil Tay, όπως μεταδίδει το TMZ.

Η ίδια αναφέρει ότι ο λογαριασμός της στο Instagram παραβιάστηκε από τρίτους και «άρχισε να διαδίδει τρομερή παραπληροφόρηση και φήμες σχετικά με εμένα, σε σημείο που ακόμη και τ’ όνομά μου ήταν λάθος».

Ονομάζομαι Tay Tian και όχι «Claire Hope», εξήγησε η ίδια, ευχαριστώντας την εταιρεία Meta, ιδιοκτήτρια του Instagram και του Facebook, για το γεγονός ότι «επανέφερε» τον λογαριασμό της και η ανάρτηση με την ανακοίνωση του «θανάτου» της διαγράφηκε από το προφίλ της.

Και μάρτυρας στον… θάνατό τους

Η θλιβερή… είδηση  είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, αλλά περιβάλλονταν από μυστήριο καθώς οι αστυνομικοί τόσο στο Βανκούβερ, τον τόπο γέννησής της, όσο και στο Λος Αντζελες, όπου ζούσε με τη μητέρα της, τόνιζαν στη DailyMail ότι δεν έχουν κανένα αρχείο για το θάνατο της ίδιας ή του αδερφού της.

Χρήστες των social media ισχυρίζονταν ότι τα δύο αδέρφια σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Μάλιστα, ο Jesse Ryan, δήλωνε ότι ήταν μάρτυρας στο δυστύχημα.

«Ως κάποιος που βρισκόταν στη σκηνή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι και οι δύο ήταν μαζί όταν πέθαναν. Λόγω σύγκρουσης αυτοκινήτων. Ο αδελφός οδηγούσε. Οι τοπικοί αξιωματούχοι εικάζουν ότι η αιτία είναι το ότι ο οδηγός κοιτούσε το κινητό του. Οι υπόλοιποι επιβάτες του οχήματος ήταν εντάξει με ελαφρά τραύματα», ανέφερε.

«Αδιανόητο βάθος στη θλίψη μας»

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της προσθέτει ένα ακόμα πιο αδιανόητο βάθος στη θλίψη μας», αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο υποτιθέμενο μήνυμα της οικογένειας.

Η βιομηχανία του θεάματος

Η Lil Tay ήταν γεννημένη στον Καναδά και το 2018 μετακόμισε στο Λος Αντζελες για ν’ ακολουθήσει ευκαιρίες στη βιομηχανία του θεάματος.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών, κέρδισε την προσοχή για τις αναρτήσεις της, στις οποίες επιδείκνυε έναν εξωφρενικό τρόπο ζωής ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιούσε απρεπή γλώσσα.

Οι κριτικές που δεχόταν ήταν έντονες, ωστόσο συγκέντρωσε γρήγορα περισσότερους από 3,3 εκατομμύρια followers στο Instagram, οι οποίοι την ακολουθούσαν πιστά.

Το 2018 υπήρξαν έντονες φήμες ότι κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον πατέρα της ενώ ορισμένα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι την εκμεταλλευόταν ο αδελφός της.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024