Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Με την ψυχή στο στόμα οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Με την ψυχή στο στόμα οι «κανονιέρηδες»

Αν και προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 η Άρσεναλ, είδε τη Νότιγχαμ να μπαίνει ξανά στο ματς προς το φινάλε και παρότι αγχώθηκε πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 ξεκινώντας με το… δεξί στη φετινή Premer League

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Community Shield η Άρσεναλ μπήκε με το… δεξί και στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να αγχώθηκε προς το φινάλε του ματς, αλλά επικράτησε τελικά με 2-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρεμιέρα της Premier League.

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν στο 11′ ο Τζόνσον βρέθηκε απέναντι από τον Ράμσντεϊλ, αλλά πλάσαρε έξω. Στο 26′ ήρθε το γκολ για την Άρσεναλ η οποία χωρίς να έχει γίνει απειλητική νωρίτερα, βρήκε δίχτυα με σουτ του Ενκετιά από τρομερή ενέργεια του Μαρτινέλι. Εννιά λεπτά αργότερα μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν και στο 2-0 με τρομερό σουτ του Σακά έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ και μέχρι το 76′ όπου ο Ράις είχε δοκάρι για την Άρσεναλ, οι γηπεδούχοι φάνηκε να ελέγχουν το ματς απόλυτα. Στο 82′ όμως η Νότιγχαμ μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Ελάνγκα έκανε απίθανη κούρσα από τα αριστερά και γύρισε για τον Αβονίγι που από κοντά έκανε το 2-1. Το ματς απέκτησε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, η Νότιχαγμ προσπάθησε να απειλήσει για την ισοφάριση, αλλά πιο κοντά σε ακόμη ένα γκολ έφτασε η Άρσεναλ με Χάβερτς και Έντεγκααρντ, χωρίς να αλλάξει όμως το σκορ μέχρι το φινάλε.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Τίμπερ (50’ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Παρτέι, Ράις, Χάβερτς, Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι (86’ Γκάμπριελ), Σακά, Ενκετιά (73’ Τροσάρ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Οριέ, Μπολί, Άινα (71’ Ουίλιαμς), ΜακΚένα, Γουοράλ (90’ Γουντ), Γέιτς, Μανγκαλά (90’ Κουγιατέ), Ντανίλο (71’ Αβονίγι), Γκιμπς Γουάιτ, Τζόνσον (80’ Ελάνγκα)

Sports in

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την πρεμιέρα στον Βόλο (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024