H Λίλα Τριάντη, γνωστή απλά ως LILA, είναι ένα φρέσκο πρόσωπο στον χώρο της μουσικής, που ήδη με το τελευταίο της single, το «Deja Vu» βρίσκεται στην κορυφή των ελληνικών charts.

H ίδια μίλησε στο κανάλι του Konilo στο YouTube για την ενασχόλησή της με το τραγούδι και το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει τη δουλειά της ως δασκάλα για να ακολουθήσει το όνειρό της.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στο σχολείο που εργαζόταν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, ήταν κοινό μυστικό ότι είναι τραγουδίστρια.

«Επαγγελματικά με τη μουσική ασχολήθηκα αβίαστα, ήρθε χωρίς να το καταλάβω. Τραγουδούσα από μικρή σε μπάντες και μετά συνεργάστηκα με τον Χρήστο Δάντη για τρεις σεζόν. Μεγάλο σχολείο, τραγουδούσα μία ώρα στο πρόγραμμα. Το ήθελα από μικρή να συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Σπούδασα παιδαγωγικά στην Αθήνα και δούλευα ως δασκάλα μέχρι και αυτό το καλοκαίρι. Με πήραν στην καραντίνα, αυτή ήταν η 4η χρονιά που δούλεψα και η τελευταία, τουλάχιστον για τώρα, γιατί έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το τραγούδι».

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «το Deja Vu κυκλοφόρησε 10 Μαΐου. Τα παιδιά το είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα. Όταν πήγα στο σχολείο, με αναγνώρισαν κάποια μεγαλύτερα παιδιά της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού από τα προηγούμενα τραγούδια και από το X-Factor του ’19».

«Δεν ξέρω πώς αλλά μαθεύτηκε από την πρώτη εβδομάδα. Ήρθαν και μου το είπαν προσωπικά, ήταν λίγο το κοινό μυστικό: ότι αυτή η είναι η δασκάλα που τραγουδάει. Και οι συνάδελφοι ήταν πολύ διακριτικοί και υποστηρικτικοί. Έχει τύχει να σκάσει κερκίδα από γονείς, όταν κυκλοφόρησε το Deja Vu. Οι γονείς πιο τρελαμένοι από τα παιδιά, να φωνάζουν τους στίχους, δεν ήξερα τι να κάνω», θυμήθηκε ακόμη η 30χρονη τραγουδίστρια.

Δείτε τη συνέντευξή της