Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρους Γουίλις: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του - «Δεν είμαι καλή επειδή του συμπαραστέκομαι»

Μπρους Γουίλις: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του – «Δεν είμαι καλή επειδή του συμπαραστέκομαι»

«Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν είμαστε καλοί για τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να φροντίσουμε», τονίζει η Έμα Χέμινγκ.

Ο Μπρους Γουίλις συνεχίζει τη μάχη του με τη μετωποκροταφική άνοια, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ και τις δύο κόρες τους, τη Μέιμπελ και την Έβελιν.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χέμινγκ παραδέχτηκε ότι καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια για να ζει την καλύτερη ζωή που μπορεί ενώ παράλληλα εξήγησε πως δεν θέλει κανείς να την χαρακτηρίζει «καλή», επειδή απλώς συμπαραστέκεται στον αγαπημένο της.

«Ξέρω ότι αυτό που φαίνεται είναι ότι βγαίνω από το σπίτι μου γιατί θέλω να ζήσω μια καλύτερη μέρα, αλλά ξέρεις, πρέπει πλέον να κάνω καθημερινά συνειδητή προσπάθεια για να είμαι καλά και να ζω την καλύτερη ζωή που μπορώ», ανέφερε αρχικά το μοντέλο.

Και συμπλήρωσε: «Το κάνω για τον εαυτό μου, τα δύο μας παιδιά και τον Μπρους, που δεν θα ήθελε να ζω διαφορετικά. Οπότε δεν θέλω να παρερμηνεύεται και να λέτε ότι είμαι καλή, γιατί δεν είμαι. Δεν είμαι καλή».

Η ίδια σημείωσε επίσης ότι «όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν μπορούμε να φροντίσουμε κάποιον που αγαπάμε» και προέτρεψε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με παρόμοιες καταστάσεις να αφιερώνουν λίγο χρόνο στον εαυτό τους.

«Το μήνυμά μου είναι απλό. Όταν δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας, δεν είμαστε καλοί για τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να φροντίσουμε. Ούτε κι εγώ το έχω καταφέρει αυτό με ακρίβεια, αλλά προσπαθώ… Οι εικόνες σας, τα λόγια υποστήριξης και η αγάπη σας για μένα και την οικογένειά μου είναι αισθητά. Ειλικρινά, σας ευχαριστώ. Σας ζητώ να συνεχίσετε να ψάχνετε για αυτό το ένα όμορφο πράγμα ή την όμορφη στιγμή στην ημέρα σας», έγραψε η Έμα Χέμινγκ στη λεζάντα της ανάρτησή της για να συνοδεύσει το βίντεό της.

Δείτε το παρακάτω

Ο Γουίλις και οι θεραπευτικές του επιλογές

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες η Έμα Χέμινγκ, παραδέχτηκε ότι οι θεραπευτικές επιλογές για την κατάσταση του Μπρους Γουίλις είναι ελάχιστες: «Όταν ζεις στον κόσμο της άνοιας ξέρεις ότι οι επιλογές είναι λίγες».

Αυτά τα συναισθήματα επαναλήφθηκαν από τον Τιμ Πέιρι, ο οποίος δήλωσε στη Mirror US: «Όπως τόνισε η οικογένεια του Μπρους Γουίλις, δεν υπάρχουν προς το παρόν θεραπείες για την επιβράδυνση ή τη διακοπή της μετωποκροταφικής άνοιας. Εξαιτίας αυτού, το επίκεντρο είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με τη νόσο να διαχειριστούν τα συμπτώματά τους στην καθημερινή ζωή. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει σήμερα κάθε άτομο που πάσχει από τη νόσο και δεν πρέπει να την αποδεχτούμε».

Η μετωποκροταφική άνοια, με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις είναι μια σπάνια και εξουθενωτική νευρολογική διαταραχή, που επηρεάζει τους μετωπιαίους και κροταφικούς λοβούς του εγκεφάλου, προκαλώντας μια σειρά από προβλήματα συμπεριφοράς και γλώσσας. Το άτομο που πάσχει από αυτήν, εμφανίζει αλλαγές στην προσωπικότητά του, εμμονική συμπεριφορά, αλλά και δυσκολίες στην ομιλία.

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024