Ανησυχία έχει προκαλέσει η πρόσφατη απώλεια κιλών του Μόργκαν Φρίμαν. Ο διάσημος ηθοποιός είναι κατά 12 κιλά ελαφρύτερος, γεγονός που έχει αγχώσει το περιβάλλον του, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Περίεργη απώλεια βάρους

Σύμφωνα με το RadarOnline, ούτε η εμφάνισή του στην εκδήλωση «Oceana’s SeaChange», όπου και τιμήθηκε για την προσφορά του σε ζητήματα προστασίας του ωκεανού, ήταν φυσιολογική. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός περπατούσε σαν να ήταν σχεδόν λιπόθυμος.

Η λοίμωξη και η ακύρωση του ταξιδιού

Πριν από το συγκεκριμένο περιστατικό, ο ηθοποιός αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο για το «Special Ops: Lioness», λόγω μιας μεταδοτικής λοίμωξης, από την οποία βρίσκεται σε αποκατάσταση.

Όπως αναφέρει ένας φίλος του στο RadarOnline: «Ο Μόργκαν εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους άνδρες στο Χόλιγουντ. Αλλά ο καημένος πονάει απίστευτα. Τον πονάει το περπάτημα, το να σηκωθεί από μια καρέκλα, ακόμα και το να κουνάει τα χέρια του. Υποφέρει κυρίως στη σιωπή. Τον περισσότερο καιρό νιώθει αγωνία».