Αλεξανδρούπολη: Πυκνό σύννεφο καπνού σκέπασε την πόλη – Μήνυμα από το 112 «κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Σε επιφυλακή και το αεροδρόμιο λόγω περιορισμένης ορατότητας
Με την φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη στο πυκνό δάσος της Μαύρης Πεύκης ένα τεράστιο πυκνό σύννεφο καπνού έχει καλύψει την περιοχή φτάνοντας μέχρι και την πόλη της Αλεξανδρούπολης.
Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται ενεργοποιήθηκε το 112 για τους κατοίκους της πόλης καλώντας τους να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας μένοντας σε κλειστούς χώρους κλείνοντας πόρτες και παράθυρα.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🔥 Εξελίσσεται δασική πυρκαγιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας.
❗️Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους
❗️Κλείστε πόρτες & παράθυρα
Οδηγίες αυτοπροστασίας ℹ️ https://t.co/SQv3cCoLOr@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) August 19, 2023
Οι πυκνοί καπνοί προκαλούν σοβαρά προβλήματα και καθιστούν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.
Ειδικότερα, οι επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων έχουν έρθει σε επαφή με τον αερολιμενάρχη να είναι σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης, λόγω του ότι η πυρκαγιά μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή και μπορεί ο πυκνός καπνός να δημιουργήσει προβλήματα στην ορατότητα.
Η εικόνα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;