Η πρώην ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» αποκάλυψε ότι παλεύει με ένα άγνωστο ιατρικό πρόβλημα, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram Story της την Κυριακή 20 Αυγούστου, και είπε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Η νοσηλεία της σταρ ήρθε μία ημέρα αφού εντοπίστηκε να γυρίζει της ένα μυστηριώδες πρότζεκτ στο Μπέβερλι Χιλς την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Μου λείπουν τα παδιά μου

«4η μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου», έγραψε.

«Ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά μέχρι το κόκαλο παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν τους συμβεί», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός με ορό και μάσκα

Η 50χρονη ηθοποιός δεν αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η οικογενειακή ζωή σε τροχόσπιτο

Παράλληλα, η 50χρονη ηθοποιός πριν λίγες μέρες εθεάθη να βγαίνει από ένα τροχόσπιτο σε ένα κάμπινγκ στην κομητεία Ventura με τα παιδιά της, Liam, 16, Stella, 15, Hattie, 11, Finn, 10, και Beau, 6 ετών, αυτή την εβδομάδα. Μάλιστα, δεν πρόκειται για τις καλοκαιρινές διακοπές της αλλά για τη νέα κατοικία της οικογένειας.

Η Τόρι Σπέλινγκ το τελευταίο διάστημα έχει να αντιμετωπίζει αφενός το διαζύγιο κι αφετέρου τα σοβαρά προβλήματα εμφάνισης μούχλας μέσα στο σπίτι της που είχαν σαν αποτέλεσμα να αρρωστήσουν και τα πέντε παιδιά της.

«Η κατάσταση με τη μούχλα είναι υπαρκτή αλλά είναι αλήθεια ότι της είναι πολύ δύσκολο να βρει κάπου να μείνει καθώς τα οικονομικά της δεν είναι σπουδαία» είπε πρόσωπο από το περιβάλλον της στο «Entertainment Tonight».