Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας σε νοσοκομείο, η Τόρι Σπέλινγκ πήρε εξιτήριο και επέστρεψε κοντά στα παιδιά της.

Η 50χρονη ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» εθεάθη να βγαίνει από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες την Κυριακή, όπου εισήχθη την περασμένη Πέμπτη.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Page Six, η σταρ εμφανίζεται με μώλωπες στο πρόσωπο και στα δύο της χέρια, καθώς πηγαίνει με αναπηρικό αμαξίδιο προς το αυτοκίνητο.

Η ίδια δείχνει ταραγμένη και ασταθής, ενώ μία από τις γυναίκες που τη συνοδεύει τη βοηθά να σηκωθεί από το καροτσάκι και να μπει στο πίσω κάθισμα του αμαξιού.

Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Η Τόρι Σπέλινγκ, λίγο πριν πάρει εξιτήριο, αποκάλυψε με ανάρτησή της στα social media ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο και ότι παλεύει με ένα άγνωστο ιατρικό πρόβλημα.

«4η μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου», έγραψε.

«Ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά μέχρι το κόκαλο παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν τους συμβεί», πρόσθεσε. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Σημειώνεται ότι η νοσηλεία της σταρ ήρθε μία ημέρα αφού εντοπίστηκε να γυρίζει ένα μυστηριώδες πρότζεκτ στο Μπέβερλι Χιλς, την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Η ζωή στο τροχόσπιτο

Η Τόρι Σπέλινγκ πριν λίγες μέρες εθεάθη να βγαίνει από ένα τροχόσπιτο σε ένα κάμπινγκ στην κομητεία Ventura με τα πέντε παιδιά της. Μάλιστα, δεν πρόκειται για τις καλοκαιρινές διακοπές της αλλά για τη νέα κατοικία της οικογένειάς της.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει να αντιμετωπίζει τόσο το διαζύγιο της από τον επί 17 χρόνια σύζυγό της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ, όσο και τα προβλήματα υγείας των παιδιών της, που προκλήθηκαν από την εμφάνιση μούχλας στο σπίτι της.

«Η κατάσταση με τη μούχλα είναι υπαρκτή αλλά είναι αλήθεια ότι της είναι πολύ δύσκολο να βρει κάπου να μείνει καθώς τα οικονομικά της δεν είναι σπουδαία», είπε πρόσωπο από το περιβάλλον της στο «Entertainment Tonight».

Σσε βίντεο, που δημοσίευσε η DailyMail.com, η 50χρονη σταρ εμφανίζεται κουρασμένη και καθόλου ευδιάθετη έξω από το τροχόσπιτο.

Σε άλλα στιγμιότυπα, φαίνεται η οικογένεια να ξεφορτώνει πολλά αντικείμενα από το όχημα και να κάθεται σε καρέκλες έξω από το νέο της «σπίτι».