Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, ωστόσο, ήδη πριν το ριάλιτι επιβίωσης είχε ξεκινήσει καριέρα στο μόντελινγκ.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στο  περιοδικό ΟΚ! και προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τα παιδικά της χρόνια και τη σχέση της με τους γονείς της.

Όπως αποκάλυψε,μεγάλωσε σε μια οικογένεια με αρκετά οικονομικά προβλήματα ενώ ο πατέρας της είναι τοξικομανής. Μάλιστα, θυμάται να κάνει χρήση μπροστά της.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά», ανέφερε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε «θα το κόψω», δεν το έκανε και μετά ξανά τα ίδια. Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα. Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, εκείνη όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία αλλά στην πορεία με απογοήτευσε», παραδέχτηκε η ίδια.

Και κατέληξε: «Χώρισαν όταν ήμουν 18 ετών, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος».