Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι στο… περίμενε σε σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Τι «παίζει» με Ναν, Μιχάιλιουκ και το ενδεχόμενο εκπλήξεων.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ήταν από τους εντυπωσιακότερους… παίκτες του μεταγραφικού παζαριού του καλοκαιριού στην Euroleague. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους και πλέον κοιτάζουν στο ΝΒΑ με τα ονόματα των Ναν και Μιχάιλιουκ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως απομένει ακόμα μια μεταγραφική κίνηση για να κλείσει το ρόστερ, με την απόφαση για την απόκτηση ενός scoring guard να είναι ειλημμένη. Ο Κέντρικ Ναν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα μεταγραφικά νέα των ερυθρόλευκων.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ζητήσει προθεσμία μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, ψάχνοντας μέχρι τότε ως free agent ένα συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ. Όμως υπάρχει η πεποίθηση πως αν δεν τα καταφέρει, ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Ευρώπη και ο Ολυμπιακός καθώς οι Πειραιώτες έχουν προλειάνει το έδαφος για την απόκτηση του παίκτη.

Ωστόσο δουλεύονται και άλλες περιπτώσεις που ίσως και να μην έχουν καν δει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που κάποιο κόψιμο παίκτη από το ΝΒΑ όπως παραδείγματος χάρη ο Γκαρούμπα που έμεινε ελεύθερος από τους Θάντερ και μάλλον επιστρέφει στην Ευρώπη, ίσως να ανακατέψει την τράπουλα.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός που έχει «κλειδώσει» στο πρόσωπο του Σβι Μιχάιλιουκ, που είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει όλες τις ικανότητες που απαιτεί ο Αταμάν ώστε να μπορέσει να παίξει το μπάσκετ που οραματίζεται ο δικός του Παναθηναϊκός.

Ο Ουκρανός μπόμπερ όμως βρίσκεται στην ίδια φάση με τον Ναν όμως. Περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή το ΝΒΑ. Πρόσφατα συνδέθηκε μάλιστα με τους Μπόστον Σέλτικς, αλλά όπως φαίνεται η περίπτωση αυτή εξαντλείται στα όρια της φημολογίας.

Ωστόσο πριν τα τέλη Αυγούστου ή και αρχές Σεπτέμβρη εξελίξεις δεν πρόκειται να υπάρξουν και από αυτό το μέτωπο. Ο Παναθηναϊκός έχει «δουλέψει» και αυτός με τη σειρά του αρκετό καιρό την υπόθεση και λέγεται πως έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση τον Μιχάιλιουκ.

Ωστόσο αν ο παίκτης γυρίσει στην Ευρώπη αναμένεται να κάνουν… ουρά οι μνηστήρες. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο έχει αποδείξει φέτος πως δεν φείδεται χρημάτων και θα παλέψει μέχρι τέλους την περίπτωση αυτή. Αλλιώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο της αλλαγής μεταγραφικής στόχευσης ή ακόμα και να επιχειρηθεί να ξεκινήσει η σεζόν ως έχει και να γίνει κάποια προσθήκη μέσα στη χρονιά, ανάλογα με το τι θα δείξει το παρκέ, ο καλύτερος… καθρέφτης των ομάδων.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024