Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Ντάνι Τρέχο: Κλείνει 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος – Το μήνυμά του

Ντάνι Τρέχο: Κλείνει 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος – Το μήνυμά του

Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών από το 1968.

Ο Ντάνι Τρέχο είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του Χόλιγουντ. Υπήρξε εθισμένος στα ναρκωτικά και μάλιστα στα 23 του καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, καθώς συνελήφθη για εμπόριο.

«Δεν πίστευα καν ότι θα επιβίωνα από τη δεκαετία του ’60. Διάλεξα από μικρός τα εντελώς λάθος πρότυπα. Δοκίμασα για πρώτη φορά ηρωίνη όταν ήμουν 12 ετών και επιβιβάστηκα σε μία ζωή βουτηγμένη στο έγκλημα. Το πρότυπο που διάλεξα ήταν εκείνο του θείου μου, ο οποίος ήταν ναρκομανής και ένοπλος ληστής», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Guardian.

Το 1968 συμμετείχε μία εξέγερση στις φυλακές και λίγο έλειψε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή. Σε εκείνο το σταυροδρόμι της ζωής του αποφάσισε να αλλάξει. Αφού τη γλίτωσε και αποφυλακίστηκε, ξεκίνησε να κάνει αποτοξίνωση και να προσεύχεται καθημερινά στον Θεό.

«Εκανα συμφωνία με τον Θεό. Του είπα ‘άσε με να ζήσω μια κανονική ζωή και να πεθάνω με αξιοπρέπεια. Αν το κάνεις, θα μνημονεύω το όνομά Σου κάθε μέρα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου’. Δεν ήθελα με τίποτα να καταλήξω στον θάλαμο αερίων, ουρλιάζοντας και τραβώντας τις σάρκες μου», έχει εξομολογηθεί.

Σήμερα, κλείνει 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος και το γιορτάζει. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο 79χρονος: «Κλείνω 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος σήμερα με τη βοήθεια του Θεού! Το έκανα αυτό βήμα βήμα κάθε φορά και λέω σε όποιον δυσκολεύεται εκεί έξω να το κάνει, μπορείς κι εσύ!!».

Η ανάρτησή του

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό του έσπευσε να τον συγχαρεί για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα, με μερικούς από τους ακόλουθούς του γράφουν: «Συγχαρητήρια», «Σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις κι είσαι παράδειγμα προς μίμηση», «Μόλις ξεκίνησα το νηφάλιο ταξίδι μου. Συγχαρητήρια για το δικό σου, αδερφέ και σε ευχαριστώ που είσαι ακόμα ένα άτομο που εμπνέει και ο λόγος για να διατηρήσω την αποφασιστικότητά μου».

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024