Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Britney Spears: «Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου!»

Britney Spears: «Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου!»

Την περασμένη εβδομάδα, ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές, μετά από έναν γάμο 14 μηνών.

Τις τελευταίες ημέρες η Britney Spears διανύει μια ιδιαίτερη περιόδο στην προσωπική ζωή της, καθώς ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Sam Asghari. Η τραγουδίστρια κάνει διαρκείς αναρτήσεις στο διαδίκτυο δίνοντας τις δικές της απαντήσεις και παρουσιάζοντας τη δική της οπτική.

Η προκλητική ανάρτηση

Στην τελευταία ανάρτηση της έστειλε μια αυστηρή προειδοποίηση μέσω του προφίλ της στο Instagram, καθώς δημοσίευσε ένα πορτρέτο της με τη λεζάντα:

«F*** with me … i dare you !!!» (“Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου“, σε ελεύθερη μετάφραση), προσθέτοντας ένα emoji με ορθωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο σέξι χορός

Η 41χρονη προβληματική ποπ σταρ μοιράστηκε επίσης με τους followers της και ένα «μονταρισμένο» βίντεο της ίδιας να χορεύει με σέξι εσώρουχα, το οποίο είχε αρχικά αναρτηθεί πριν ο εν διαστάσει σύζυγός της Sam Asghari υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Και τα προκλητικά εσώρουχα

Στο κλιπ, η 41χρονη χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «S.O.S.» της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila, ενώ εναλλάσσονται διάφορα εσώρουχα καθώς στριφογυρίζει.

H αποκαλυπτική αυτοβιογραφία που έρχεται τον Οκτώβριο

Παράλληλα η σταρ, η οποία έχει εξομολογηθεί ότι είναι σοκαρισμένη από τον χωρισμό της, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me» στις 24 Οκτωβρίου 2023.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος της δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί από κανένα μέρος του βιβλίου, ακόμη και αν η Spears αποφασίσει να μιλήσει για το τι οδήγησε στη διάλυση του γάμου τους έπειτα από μόλις 14 μήνες.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024