Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα, ίσως, είμαι πιο διάσημος, από ό,τι ο Τζόρνταν στις ΗΠΑ»
Στην δημοφιλία που έχει στην Ελλάδα την οποία και σύγκρινε με αυτές των Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρον Τζέιμς αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη του στους New York Times.
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους New York Times, με τον «Greek Freak» να μιλά για το μέλλον του, αλλά και για την δημοφιλία που έχει στην Ελλάδα την οποία και συνέκρινε με αυτές των Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς.
«Όσο δημοφιλής είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ή ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, τόσο είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής.
On Monday, I talked with Giannis Antetokounmpo about how he and his brothers think about their business ambitions. And we talked about his future with the Bucks. Above all other basketball goals, he wants another championship, wherever that takes him. https://t.co/ZLVOnda94T
— Tania Ganguli (@taniaganguli) August 24, 2023
Διαβάστε επίσης: Το «Καραϊσκάκης» ζήτησε την παραμονή του Φορτούνη
Ο ίδιος δηλώνει φειδωλός στα οικονομικά του, παρά τα υπέρογκα συμβόλαια του, που όμως συμβαίνει για ένα σπουδαίο λόγο όπως αποκάλυψε: «Θέλω τα παιδιά μου να ξοδέψουν τα λεφτά μου. Θέλω έξι παιδιά και είμαστε τα μισά του δρόμου», συμπλήρωσε ο Greek Freak, με τη σύζυγό του Μαράια να είναι ήδη έγκυος στο τρίτο παιδί τους.
Έθιξε, επίσης, και το θέμα της υπερέκθεσης των παιδιών του όταν μεγαλώσουν, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Έχει παρατηρήσει να τα βιντεοσκοπούν όταν είναι στο καρότσι τους και σε παιδικά πάρτι γενεθλίων. «Θέλω να αποφασίζουν τα ίδια αν θα ζουν σε δημόσια θέα», τόνισε, με τον ίδιο να καλύπτει τα χαρακτηριστικά τους σε δημοσιεύσεις στα σόσιαλ.
- Ιστορία ή θρύλος – Υπήρξε ποτέ η χαμένη Ατλαντίδα;
- Τα 11 βήματα που ξεκλειδώνουν τον ΕΝΦΙΑ – Η διαδικασία έκδοσης των εκκαθαριστικών
- Εκτός κυβέρνησης οι απρόθυμοι υπουργοί
- «Θα το μισήσουν»: Ο μεγάλος φόβος του Τζορτζ Κλούνεϊ για την ξαφνική αλλαγή στην εμφάνισή του
- Στο Μισθοδικείο η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο
- Καίτη Κωνσταντίνου: Και ποιος δεν έχει πει ατάκες της Σωσώς από τα «Εγκλήματα» δίνοντας ένα ρεσιτάλ κακίας;