Η Ελλάδα ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, επικρατώντας της Ιορδανία με σκορ 92-71, και πλέον κοιτά τα δύο επόμενα ματς.
Ο Μάνος Χατζηδάκης μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως ήταν ένας καλός αγώνας για την Εθνική μας, ενώ επισήμανε ότι ακολουθούν δύο τελικοί με ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Χατζηδάκης:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Κάναμε κάποια λάθη και στο τρίτο δεκάλεπτο επιτρέψαμε στους αντιπάλους να πλησιάσουν. Όμως αλλάξαμε κάποια πράγματα, παίξαμε σκληρά και έχουμε πλέον μπροστά μας δύο τελικούς».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.