Η Νότιγχαμ Φόρεστ στάθηκε πολύ καλά στο Ολντ Τράφορντ και έβαλε δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά «λύγισε» στο φινάλε και ηττήθηκε με 3-2.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ έπαιξε από το 67′ με δέκα παίκτες κι αυτό κόστισε στο τέλος στην ομάδα του Κούπερ. Η Φόρεστ είχε εντυπωσιακό ξεκίνημα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό με γκολ του Αβονίγι ενώ στο 4′ ο Μπολί έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ όμως έβγαλε αντίδραση και αρχικά μείωσε με τον Κρίστιαν Έρικσεν στο 17′ για το 2-1, σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στη συνέχεια ο Κασεμίρο στο 52′ έφερε το ματς στα ίσα για το 2-2, με τον Μπρούνο Φερνάντες να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 76′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 3-2.

Χορταστικό ματς και το «Emirates» με την Άρσεναλ να μένει ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Φούλαμ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δράστη τον Περέιρα μόλις στο 1ο λεπτό του ματς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο 1-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερη μέρος το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά ο Σάκα στο 70′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, για να έρθει ο Ενκέτια δύο λεπτά αργότερα και να κάνει το 2-1. Οι «κότατζερς» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ο Παλίνια στο 87′ έκανε το 2-2 χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρσεναλ-Φούλαμ 2-2

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-1

Έβερτον-Γουλβς 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2