Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Μελιτά: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Το πρωτότυπο bachelorette που ετοίμασαν οι φίλες της

Τζένη Μελιτά: Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας – Το πρωτότυπο bachelorette που ετοίμασαν οι φίλες της

Όλα ξεκίνησαν από... μία «απαγωγή»!

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Μαργαρίτη, ετοιμάζεται να παντρευτεί η Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια έχει οργανώσει τον γάμο της στην εντέλεια και μετρά αντίστροφα για να ντυθεί νυφούλα.

Πριν όμως ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε το bachelorette της και η αλήθεια είναι πως ήταν εναλλακτικό.

Συνήθως, το πάρτι της νύφης με τις φίλες της περιλαμβάνει έξοδο για φαγητό ή ποτό, χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αυτό το bachelorette όμως ήταν ανατρεπτικό και η Τζένη Μελιτά θα το θυμάται για πάντα.

Χθες (26/8), οι φίλες της αποφάσισαν να την «απαγάγουν» για 30 ώρες προκειμένου να γιορτάσουν τις τελευταίες της ημέρες ως ελεύθερη.

Στο μήνυμα που της έστειλαν για τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχει μαζί της, της ξεκαθάρισαν ότι για 30 ώρες δε θα έχει καμία επικοινωνία με τον αγαπημένο της.

«Αγαπημένη μας κουμπάρα, αύριο στις 11:00 μα είσαι έτοιμη με αποσκευή για ΣΚ, που θα περιλαμβάνει κατ’ ελάχιστον πρόχειρα ρούχα (ιδανικά καλύπτονται πόδια και χέρια), πρόχειρο κλειστό παπούτσι τύπου αθλητικό, μαγιό (ιδανικά μη καλύπτον) και στοιχειώδη λοιπά είδη μπάνιου, βραδινή περιβολή (στην κρίση σου το εύρος καλύμματος) και βασικά είδη διανυκτέρευσης. Πες στον κουμπάρο θα τα πείτε σε περίπου 30 ώρες από τη στιγμή του αποχαιρετισμού, να μη σε ψάξει», έγραφε το μήνυμα.

Αφού λοιπόν, της έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες, στη συνέχεια την πήραν από το σπίτι της και πήγαν… να παίξουν έναν αγώνα paintball.

Το βράδυ ακολούθησε ένα δείπνο και στη συνέχεια χορός και διασκέδαση, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από το bachelorette της στα stories και δεν έκρυψε πως έχει τις καλύτερες φίλες και κουμπάρες.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

Σχεδόν δέκα χρόνια μαζί

Η σχέση της Τζένης Μελιτά και του Σπύρου Μαργαρίτη μετρά σχεδόν δέκα χρόνια. Η είδηση ότι πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο όταν σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι οργανώνει τον γάμο της.

«Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας, με πολλή δουλειά προσωπική ο καθένας, έχουμε κάτσει και έχουμε πει ο ένας στον άλλο: “Έλα να τα βάλουμε κάτω… Θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους», είχε πει τότε η Τζένη Μελιτά.

Από τις αρχές Ιουνίου, η ίδια έχει αρχίσει να κάνει πρόβες για το νυφικό της και να σχεδιάζει το φόρεμα που θα φορέσει στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Η τελική πρόβα έγινε μέσα Ιουλίου και η Τζένη Μελιτά είχε μοιραστεί τις σκέψεις της με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει βίντεο από το ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας και είχε γράψει: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε και την τελική πρόβα για το νυφικό μου για να αποφασίσουμε το σχέδιο. Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω λιγάκι, γιατί μου έχετε στείλει άπειρα πανέμορφα μηνύματα για να εμπνευστείτε κι εσείς. Τι να κάνω που δεν πρέπει να μάθει ο γαμπρός @spiros.margar τίποτα;! Είναι δεμένα τα χέρια μου».

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Μπορεί η διπλωματία να δώσει λύση στην κρίση της Μέσης Ανατολής;

Την ώρα που η Μέση Ανατολή αντιμετωπίζει δύο πολέμους, εγείρεται το ερώτημα αν υπάρχει η διάθεση εξεύρεσης λύσης από τις εμπλεκόμενες πλευρές

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024