Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Βουίζει η Αμερική για Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

Βουίζει η Αμερική για Αντετοκούνμπο: «Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του»

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από τους Μπακς φέρνουν τα δημοσιεύματα από την Αμερική τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους New York Times. Ο «Greek Freak» μίλησε για την δημοφιλία του στην Ελλάδα για την Εθνική ομάδα, αλλά και για το μέλλον του τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος έρχεται πρώτη (σσ. σε σχέση με τα ατομικά βραβεία). Δεν θέλω να είμαι 20 χρόνια στην ίδια ομάδα και να μην κερδίσω άλλο πρωτάθλημα».

Η παραπάνω ατάκα δείχνει και το κίνητρο του σούπερ σταρ των Μπακς, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος σε περίπτωση που το Μιλγουόκι δεν φανεί ανταγωνιστικό στο μέλλον να αποχωρήσει από την ομάδα την οποία αγάπησε όσο καμία και κατέκτησε μαζί της το πρώτο του δαχτυλίδι.

Έτσι σε περίπτωση που ο Αντετοκούνμπο πάρει την παραπάνω μεγάλη απόφαση, ένας από τους πιθανούς προορισμούς του θα μπορούσε να είναι οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. «Οι φίλοι των Γουόριορς έχουν ξοδέψει αρκετά χρόνια ελπίζοντας πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έρθει στην ομάδα τους. Τα προηγούμενα χρόνια μια τέτοια εξέλιξη ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πλέον όμως φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο» ανέφερε στο ρεπορτάζ του στο «Mercury News» o Άλεξ Σάιμον.

«Παρότι ο Γιάννης δε ζήτησε δημοσίως ανταλλαγή, οι δηλώσεις του τρόμαξαν τους Μπακς και έβαλαν… φωτιά στους επίδοξους μνηστήρες. Σε καμία άλλη βάση οπαδών δεν προκάλεσε όμως τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, όσο στους Γουόριορς. Οι «πολεμιστές» θα μπορούσαν να δουλέψουν σε ένα πακέτο ανταλλαγμάτων που θα συμπεριλαμβάνει τον Άντριου Ουίγκινς, τον Τζόναθαν Κουμίνγκα, τον Κρις Πολ, αλλά και αρκετά picks από μελλοντικά draft. Οι Γουόριορς μπορούν να στείλουν μέχρι και έξι μελλοντικές επιλογές πρώτου γύρου», κατέληξε.

Sports in

Live streaming: Ο ημιτελικός Ισπανία – Ελλάδα (Eurobasket U16)

Σπουδαίο παιχνίδι για την Εθνική Παίδων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024