Η φετινή Λίβερπουλ έχει δείξει από το ξεκίνημα της σεζόν την πρόθεση να… τρελάνει τους οπαδούς της και φέτος, με τους «κόκκινους» να παίρνουν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Νιουκάστλ με σκορ 2-1 για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Το παιχνίδι πήγαινε στραβά από την αρχή για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που βρέθηκε πίσω στο σκορ και έμεινε με δέκα παίκτες στο ημίωρο. Όλα αυτά μέχρι το 80′ όταν ο Νούνιεζ ανέλαβε δράση και με δύο γκολ ολοκλήρωσε την αδιανόητη ανατροπή δίνοντας τους τρεις βαθμούς.

Η Νιουκάστλ πίεσε και κατάφερε να βρει το γκολ στο 25ο λεπτό με τον Γκόρντον να κάνει το 1-0. Κι εκεί που οι φίλοι της Λίβερπουλ πίστευαν πως τα πράγματα δεν μπορούν να πάνε χειρότερα, ήρθε η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φαν Ντάικ τρία λεπτά μετά. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ άντεξε και πήγε στα αποδυτήρια πίσω με 1-0.

Ωστόσο η ιστορία στο δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετική. Η Λίβερπουλ δέχθηκε πίεση, η Νιουκάστλ έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως η ομάδα του Κλοπ έδειξε ότι είναι πολύ σκληρή για να… πεθάνει. Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα με τον Νούνιεζ στο 81′, για να έρθει ξανά ο Ουρουγουανός επιθετικός τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να παγώσει το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και να δώσει τη νίκη στους «κόκκινους» με 2-1.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπερ, Σερ, Μπότμαν (87’ Τάργκετ), Μπερν, Γκιμαράες, Ζοέλιντον (82’ Άντερσον), Τονάλι (72’ω Λόνγκσταφ), Γκόρντον (72’ Μπαρνς), Αλμιρόν, Ισάκ (72’ Γουίλσον).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Ματίπ (77’ Κουάνσα), Φαν Ντάικ, Μακ Άλιστερ (77’ Νούνιες), Σομποσλάι, Έντο (59’ Ζότα), Σαλάχ, Ντίαζ (33’ Γκόμες), Χάκπο (59’ Έλιοτ).