Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς – Μίλερ 3-0: Με συνοπτικές διαδικασίες στον δεύτερο γύρο και στο νούμερο 1 ο Σέρβος

Τζόκοβιτς – Μίλερ 3-0: Με συνοπτικές διαδικασίες στον δεύτερο γύρο και στο νούμερο 1 ο Σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον Αλεξάντερ Μίλερ, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο και μαζί ξανά το νούμερο 1 του κόσμου.

Επίδειξη ισχύος από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Νέα Υόρκη. Ο Σέρβος υπερ-πρωταθλητής ξεκίνησε με μεγάλη ευκολία την πορεία του στο φετινό US Open, παίρνοντας την νίκη με 3-0 σετ (6-0/6-2/6-3) του Γάλλου Αλεξάντερ Μίλερ.

Η πρόκριση αυτή, εκτός του ότι του δίνει το εισιτήριο για την δεύτερη φάση του Αμερικανικού Grand Slam, του δίνει και το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης ξανά, ρίχνοντας τον Κάρλος Αλκαράθ στην δεύτερη θέση.

Ο Σέρβος δεν είχε αγωνιστεί στο περσινό US Open λόγω του ζητήματος του εμβολιασμού του για τον COVID-19, επομένως δεν είχε να υπερασπιστεί κάποιους βαθμούς.

Ο 36χρονος πλέον Τζόκοβιτς ήταν απόλυτος κυρίαρχος σήμερα. Έκανε συνολικά τρία break στο πρώτο σετ, με αποτέλεσμα να μην αφήσει ούτε ένα game στον 26χρονο Γάλλο και να πάρει προβάδισμα με 1-0, μετά από 24 λεπτά.

Ανάλογα καλή εικόνα και στο δεύτερο σετ για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος απώλεσε μόλις δύο games, κλείνοντας το με 6-2 σε 37 λεπτά.

Η δουλειά ολοκληρώθηκε στο τρίτο σετ, εκεί όπου ο Μίλερ έδειξε την μεγαλύτερη αντίσταση σε σχέση με τα υπόλοιπα δύο σετ. Άντεξε μέχρι το 3-3, με την συνέχεια να ανήκει ολοκληρωτικά στο νούμερο 1 πλέον της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος έκανε το 3-0 μετά από συνολικά 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στον δεύτερο γύρο θα βρει απέναντι του τον Ισπανό Ζαπάτα Μιράγες, ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Αμερικανό Κουίν χθες με 3-0.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024