Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Killers of the Flower Moon»: Αλλαγή στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες

«Killers of the Flower Moon»: Αλλαγή στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες

Στην Ελλάδα η ταινία θα προβληθεί στις 21 Οκτωβρίου.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Killers of the Flower Moon» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα, στα τέλη Οκτωβρίου, ακυρώνοντας μια προγραμματισμένη περιορισμένη κυκλοφορία στις 6 Οκτωβρίου.

Παρά το ότι η απεργία των ηθοποιών του Χόλιγουντ δεν έχει λήξει και είναι άγνωστο εάν θα γίνει κόκκινο χαλί με τη συμμετοχή ηθοποιών, η Apple αποφάσισε να αλλάξει την παγκόσμια κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης νέας επικής ταινίας του Martin Scorsese.

Τα Apple Studios ανακοίνωσαν οτι η νέα παραγωγή θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου, ενώ θα ακολουθήσει το ντεμπούτο του στο Apple TV+. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει μία ημέρα νωρίτερα.

Oι πρωταγωνιστές και οι ρόλοι

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Leonardo DiCaprio (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) ως Ernest Burkhart, ένας κάτοικος της Οκλαχόμα που παντρεύεται τη Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν – Lily Gladstone), μια ιθαγενής γυναίκα που έχει κληρονομήσει μια τεράστια περιουσία πετρελαίου.

Ο Robert De Niro (Ρόμπερτ Ντε Νίρο) υποδύεται τον θείο του Ernest, William Hale, έναν κτηνοτρόφο που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης και του πλούτου των Osage. Τέλος, ο Jesse Plemons (Τζέσι Πλέμονς) υποδύεται έναν πρώην Texas Ranger, ο οποίος αποστέλλεται από τον J. Edgar Hoover για να ερευνήσει την υπόθεση για λογαριασμό του νεοσύστατου FBI.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024