Επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αφού ολοκληρώθηκε η χρονιά στην Κύπρο αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ για να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως φαίνεται δεν θα παραμείνει για καιρό ακόμα στο… ταμείο ανεργίας καθώς είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα που θα προπονεί.
Μάλιστα δεν θα αλλάξει καν πρωτάθλημα, αφού αν ολοκληρωθεί το deal, θα αναλάβει τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα είναι η τρίτη κυπριακή ομάδα μετά τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια που θα αναλάβει.
Συνολικά ο Απόλλων θα είναι η 10η ομάδα στην προπονητική του καριέρα, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από την Τσουκαρίτσκι (αντίπαλο του Ολυμπιακού για το Europa League), τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο ελληνικό κοινό είναι γνωστός προπονητικά από τα περάσματά του πρώτα από τον Πανιώνιο και πιο πρόσφατα από τον πάγκο της ΑΕΚ.
- Ο Εμπαπέ βγάζει δίπλωμα οδήγησης
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Αντιμέτωπη με τους Ευρωπαίους ΥΠΕΞ η Σούιτσα μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση
- Τέμπη: Διευκρινίσεις από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τις εκταφές των θυμάτων της τραγωδίας
- Θεσμικό ρήγμα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο βάζει φρένο στην ικανότητα του Τραμπ να αποφασίζει και διατάσσει
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε μάντρα πολυκατοικίας στη Δροσιά – Ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Η Βέρντερ Βρέμης ακύρωσε το ταξίδι στις ΗΠΑ λόγω της ICE



