Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στη Χαρτς

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στη Χαρτς

Με Βιεϊρίνια στην βασική ενδεκάδα παρατάσει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον «τελικό» της Τούμπας απέναντι στην Χαρτς, με φόντο μία θέση στους ομίλους του UEFA Europa Condference League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην «Τούμπα» την σκωτζέζικη Χαρτς, για τον επαναληπτικό του ζευγαριού στα πλαίσια των playoffs του UEFA Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα υπερασπιστούν το σκορ (2-1) του πρώτου αγώνα, όπου οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φύγουν με την νίκη από το «Tynecastle Park», με το γκολ του Ζίβκοβιτς στο 75ο λεπτό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) Μπάμπα, Κουλιεράκης, Εκόνγκ και Βιεϊρίνια.

Στα χαφ Τσιγγάρας και Σβαμπ και σε θέση επιτελικού ο Κωνσταντέλιας. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ο Ζίβκοβιτς, στο δεξί ο Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας.

Από την άλλη η ενδεκάδα του ΜακΆβοι για την Χαρτς αποτελείται: Κλαρκ, Κεντ, Κίνγκσλεϊ, Σάκλαντ, Μπόις, Άτκινσον, Ντέβλιν, Ρόουλς, Κοχρέιν, Σίμπικ, Βάργκας.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024