Κυριακή 07 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγράφει ο Γιάννης Σγουρός τον υποψήφιό του μετά την χυδαία επίθεση κατά Κασσελάκη

Διαγράφει ο Γιάννης Σγουρός τον υποψήφιό του μετά την χυδαία επίθεση κατά Κασσελάκη

Τη διαγραφή του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Μιχάλη Μπέλλα ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, μετά το σάλο που ξέσπασε από την απαράδεκτη ομοφοβική και χυδαία επίθεση του Μπέλλα στον Στέφανο Κασσελάκη

Φρένο στον απόλυτο, τουλάχιστον – αφού δυστυχώς το επίπεδο έχει πάρει την κατιούσα εδώ και πολλά χρόνια – εκχυδαϊσμό του πολιτικού λόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης βάζει ο Γιάννης Σγουρός που, ως όφειλε, διέγραψε τον Μιχάλη Μπέλλα από την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», μετά την ανεκδιήγητη ανάρτησή του για τον Στέφανο Κασσελάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση: «Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα».

Ωστόσο και μετά τη σωστή απόφαση του Γιάννη Σγουρού, η οποία αν είχε ληφθεί πιο άμεσα θα έπειθε και τον πλέον κακόπιστο ότι δεν ελήφθη λόγω της πίεσης και της κατακραυγής που ακολούθησε της κατάπτυστης ανάρτησης, παραμένει το κρίσιμο ερώτημα αν υπάρχει έστω και στοιχειώδες κριτήριο για το ποιοι άνθρωποι συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών.

Ο κ. Σγουρός στο ΥΓ της ανακοίνωσης αναφέρει ότι «η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…» απαντώντας προφανώς στις συστάσεις πολλών να διαγράψει τον Μιχάλη Μπέλλα.

Σε ό,τι αφορά το άλλο κρίσιμο ερώτημα των κριτηρίων για επιλογή υποψηφίων, ούτε ο κ. Σγουρός ούτε άλλοι επικεφαλής συνδυασμών σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν δώσει πειστική απάντηση.

Sports in

Μεγάλη κίνηση απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Η απόφαση για το «Καραϊσκάκης» και την Εθνική μπάσκετ

Μεγάλη πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μέσω εντολής άνοιξε το πάρκινγκ του «Γεώργιος» Καραϊσκάκης για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος που πήγε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Ιουλίου 2024