Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Εντ Σίραν: Με ρόλο έκπληξη στην ταινία «Sumotherhood»

Εντ Σίραν: Με ρόλο έκπληξη στην ταινία «Sumotherhood»

Ο αγαπημένος σταρ θα υποδυθεί έναν άστεγο τοξικομανή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Ντίκον.

Μία ξεχωριστή εμφάνιση αναμένεται να κάνει ο Bρετανός τραγουδιστής, Εντ Σίραν στη νέα κωμική ταινία «Sumotherhood».

Ο αγαπημένος σταρ θα υποδυθεί έναν άστεγο τοξικομανή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άνταμ Ντίκον, o οποίος και πρωταγωνιστεί.

Ο Εντ έγινε «αντιληπτός» από το τρέιλερ της ταινίας, όπου η επίσημη σύνοψη την περιγράφει ως «μια παρωδία του βρετανικού αστικού είδους».

Νωρίτερα φέτος μια πηγή είχε αποκαλύψει στη «The Sun» ότι «υποδύεται αυτόν τον τύπο που δεν έχει σπίτι και μοιάζει με τοξικομανή… δεν έχει μεγάλο ρόλο στην ταινία και παρόλο που οι θαυμαστές θα τον αναγνωρίσουν αμέσως, δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι».

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι συμμετέχει στο καστ μαζί με τις Τζένιφερ Σόντερς και Ντενίζ βαν Ούτεν, σε σενάριο των Άνταμ Ντίκον και Τζέζι Ζόνζολο

Το «Sumotherhood» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις βρετανικές αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ

Εν αναμονή για το νέο του άλμπουμ

Την ίδια ώρα, ο Εντ Σίραν μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ στις 29 Σεπτεμβρίου με τίτλο «Autumn Variations».

Όπως και το «Subtract», που κυκλοφόρησε στις 5 Μαΐου, αυτή η συνέχεια έγινε από τον Άαρον Ντέσνερ, τον κιθαρίστα των National, ο οποίος έχει συνεργαστεί επίσης με την Τέιλορ Σουίφτ και την Γκρέισι Έιμπραμς.

«Το περασμένο φθινόπωρο, ανακάλυψα ότι οι φίλοι μου και εγώ περνούσαμε τόσες πολλές αλλαγές στη ζωή. Μετά τη ζέστη του καλοκαιριού, τα πάντα είτε ηρέμησαν, σταθεροποιήθηκαν, διαλύθηκαν, έφτασαν στην κορυφή ή κατέρρευσαν», είπε ο Σίραν σε δήλωσή του.

«Όταν πέρασα μια δύσκολη περίοδο στις αρχές του περασμένου έτους, το να γράφω τραγούδια με βοήθησε να καταλάβω τα συναισθήματά μου και να συμφιλιωθώ με αυτό που συνέβαινε. Και όταν έμαθα για τις διαφορετικές καταστάσεις των φίλων μου, έγραψα τραγούδια, άλλα από τη δική τους οπτική γωνία, για να καταγράψω πώς βλέπαμε τον κόσμο εκείνη την εποχή. Υπήρχαν πολλοί έρωτες και νέες φιλίες ανάμεσα σε θλίψη, κατάθλιψη, μοναξιά και σύγχυση», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Ο μπαμπάς και ο αδερφός μου, μού είπαν για έναν συνθέτη που λεγόταν Έλγκαρ, ο οποίος συνέθεσε το «Enigma Variations», όπου καθεμία από τις 14 συνθέσεις αφορούσε έναν διαφορετικό φίλο του. Αυτό με ενέπνευσε να κάνω αυτό το άλμπουμ. Όταν ηχογράφησα το «Subtract» με τον Άαρον Ντέσνερ, κάναμε κλικ αμέσως. Γράψαμε και ηχογραφήσαμε ασταμάτητα και αυτό το άλμπουμ γεννήθηκε από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνομαι ότι έχει αιχμαλωτίσει το συναίσθημα του φθινοπώρου τόσο υπέροχα στα sonics του και ελπίζω να το αγαπήσουν όλοι όσο εγώ».

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024