Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Γκαμπριέλ Γκεβάρα: Συνελήφθη στη Βενετία για σεξουαλική επίθεση – Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του

Γκαμπριέλ Γκεβάρα: Συνελήφθη στη Βενετία για σεξουαλική επίθεση – Εκκρεμούσε ένταλμα εις βάρος του

Ο ηθοποιός είχε ενεργό ένταλμα σύλληψης από τη Γαλλία και συνελήφθη από τις Αρχές της Ιταλίας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, μια μέρα πριν από την απονομή του βραβείου του.

Ο 22χρονος Ισπανός ηθοποιός, Γκαμπριέλ Γκεβάρα, πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς εφηβικών ταινιών «My Fault» του Prime Video, συνελήφθη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν παραλάβει το βραβείο του.

Εις βάρος του Γκεβάρα εκρεμούσε ενεργό διεθνές ένταλμα για μια φερόμενη σεξουαλική επίθεση στη Γαλλία. Η αστυνομία της Βενετίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη, και ο ηθοποιός βρίσκεται επί του παρόντος υπό κράτηση.

Το εφετείο θα αποφανθεί επί της υπόθεσής του πριν ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης ενώ οι ακριβείς κατηγορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το φεστιβάλ εξέδωσε ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας τα εξής:

«Με αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν τις τελευταίες ώρες σε ορισμένες ιστοσελίδες σχετικά με τη σύλληψη, στη Βενετία, του Ισπανού ηθοποιού Γκαμπριέλ Γκεβάρα, η Μπιενάλε της Βενετίας διευκρινίζει ότι η παρουσία του στη Βενετία δεν συνδέεται με καμία δραστηριότητα ή παραγωγή» του φεστιβάλ».

Ποιος είναι ο Γκαμπριέλ Γκεβάρα

Ο Γκεβάρα εκτοξεύτηκε στην ευρωπαϊκή φήμη το 2018 ως Cristian Miralles Haro στην πρώτη σεζόν του «Skam Spain», την τοπική προσαρμογή ενός επιτυχημένου εφηβικού δράματος, και οι πρωταγωνιστικοί του ρόλοι στις ταινίες «My Fault» αύξησαν το προφίλ του.

Το «Skam Spain» παρακολουθεί μια ομάδα 16χρονων καθ’ όλη τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο βασίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιμετωπίζουν τις σχέσεις και αναζητούν την ταυτότητά τους.

Το franchise του Prime Video επικεντρώνεται στη Νόα (Νικόλ Γουάλας), η οποία αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη γενέτειρά της για το σπίτι του νέου συζύγου της μητέρας της, όπου γνωρίζει τον νέο ετεροθαλή αδελφό της, Νικ (Γκεβάρα). Ενώ οι προσωπικότητές τους αρχικά συγκρούονται, η τελική έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον τους οδηγεί σε μια ρομαντική σχέση που φέρνει τα πάνω κάτω στον κόσμο τους.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024