Η πιο σουρεαλιστική μεταγραφή της φετινής σεζόν και ίσως στην ιστορία του ποδοσφαίρου έγινε στη Ρουμανία.
Το αντίτιμο: δύο κοντέινερ. Πρωταγωνιστής της είναι ο επιθετικός από το Καμερούν Αζίζ Νιόγια Νιφάκουε.
Ανήκε στη Λουγκόι, ομάδα της 4ης κατηγορίας του ρουμανικού πρωταθλήματος και πέρυσι είχε πετύχει 44 γκολ. Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έδειξε η Βιτορούλ Παντούρι Τάργκου η οποία αγωνίζεται στη 2η κατηγορία.
Όμως αντί για χρηματικά ανταλλάγματα τα δύο κλαμπ συμφώνησαν να δοθούν δύο μεταλλικά κοντέινερ. Η Λουγκόι εξήγησε πως τα δύο κοντέινερ θα χρησιμοποιηθούν ως αποδυτήρια.
«Είναι το καλύτερο για όλους. Το κλαμπ έχασε από τη μια πλευρά αλλά κέρδισε από την άλλη», σημειώθηκε στην ανακοίνωση.
Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι φυσικά και οι άνθρωποι της Βιτορούλ οι οποίοι απέκτησαν τον παίκτη που ήθελαν με το μικρότερο δυνατό αντάλλαγμα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.