Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Στίγκας: Στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών – Μετά τις αναφορές για σχέσεις των βουλευτών με τη «Greek Mafia»

Βασίλης Στίγκας: Στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος των Σπαρτιατών – Μετά τις αναφορές για σχέσεις των βουλευτών με τη «Greek Mafia»

Ο Βασίλης Στίγκας βρίσκεται στον Άρειο Πάγο. Πήρε πίσω στους Σπαρτιάτες τους τρεις διαγραφέντες βουλευτές.

Στον Άρειο Πάγο για να ξεκινήσει η κατάθεσή του στην Εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου βρίσκεται ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας.

Ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος κλήθηκε να καταθέσει μετά τις αναφορές του για σχέσεις βουλευτών και της «Greek Mafia».

Οι διεργασίες στους «Σπαρτιάτες» είναι πυρετώδεις με ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Στίγκας πήρε πίσω τους διαγραφέντες βουλευτές του Γιάννη Κόντη, Γιάννη Δημητροκάλη και Χάρη Κατσιβαρδά ώρες προτού εκκινήσει η διαδικασία στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και ενόσω σε κάθε περίπτωση υποθέσεις εκκρεμούν στο εκλογοδικείο.

Και ενώ ο ίδιος έχει πει ότι κάποια πράγματα χρήζουν «εισαγγελικής έρευνας», χθες υποστήριξε ότι «οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την κοινοβουλευτική ομάδα μας».

Πλήρης διερεύνηση

Έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν στο in ότι εξελίσσεται πλήρης διερεύνηση – νομική και κοινοβουλευτική – σχετικά με την προοπτική ανάληψης κάποιας πρωτοβουλίας στο φόντο όσων έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τις αναφορές του Βασίλη Στίγκα από την Ολομέλεια της Βουλής περί «Greek Mafia» και καταστάσεις «Δον Κορλεόνε», είχε ανοίξει το παράθυρο προαναγγέλλοντας ουσιαστικά «κοινοβουλευτικές επιπτώσεις». Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης με τη χθεσινή αποστροφή του ότι «εξετάζουμε γρήγορα όλες μας τις επιλογές» έδειξε ότι η Ηρώδου Αττικού επιδιώκει να εκπέμψει μήνυμα εγρήγορσης.

Φωτιά στη Μέση Ανατολή

Περισσότερους από 220 στόχους της Χεζμπολάχ ισχυρίζονται ότι έπληξαν οι IDF το τελευταίο 24ωρο

Μεταξύ των στόχων που επλήγησαν ήταν υποδομές, εκτοξευτές ρουκετών που είχαν χρησιμοποιήσει σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και αποθήκες όπλων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024