Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Οργανώνουμε έξυπνα και οικονομικά το νέο σχολικό ξεκίνημα με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας

Οργανώνουμε έξυπνα και οικονομικά το νέο σχολικό ξεκίνημα με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας

Όλοι κινούμαστε πλέον σε ρυθμούς προετοιμασίας για να υποδεχτούμε τη νέα σχολική και εργασιακή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα τρόπο που θα απολαμβάνουμε και επιβράβευση σε κάθε μας αγορά με την υπογραφή της Εθνικής Τράπεζας.

Μπορεί ο νέος χρόνος να έρχεται ημερολογιακά την Πρωτοχρονιά αλλά για την κοινωνία των ανθρώπων ξεκινάει πάντα τον Σεπτέμβριο, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού. Τα νέα ξεκινήματα κάθε τέτοια εποχή μας καλούν να τα καλωσορίσουμε και να τα οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για μία πιο ομαλή και δημιουργική συνέχεια τους κρύους μήνες που ακολουθούν.

Τα νέα ξεκινήματα είναι για τους μικρούς το σχολείο, για τους νεότερους οι σχολές και για τους υπόλοιπους η εργασία με κοινό παρονομαστή τη διάθεση ανανέωσης είτε σε όσα κάνουμε, είτε στους χώρους που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Σε κάθε περίπτωση με το καλοκαίρι πλέον ως μαύρισμα στο δέρμα, κοιτάμε μπροστά και κάνουμε σχέδια ή και όνειρα για όλα όσα θέλουμε να συμβούν.

Στη λίστα επιθυμιών και σε περίοπτη θέση συνήθως βρίσκεται η ανανέωση του χώρου, είτε πρόκειται για το παιδικό δωμάτιο, είτε για το φοιτητικό (νέο μας) σπίτι, είτε για το γραφείο. Οι ιδέες είναι πολλές, η φαντασία επίσης καλπάζουσα και οι προτάσεις της αγοράς απεριόριστες: χρόνος και κεφάλαιο να υπάρχει. Και εδώ ξεκινάει το πραγματικό παιχνίδι: πώς μπορώ να ανανεώσω όμορφα τον χώρο μου, οικονομικά και χωρίς ταλαιπωρία; Οι έξυπνες αγορές άλλωστε πάντα γοητεύουν τους καταναλωτές και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά η Εθνική Τράπεζα προσφέροντας προνόμια με τη χρήση των καρτών της και το πρόγραμμα go4more!

Οπότε, τώρα που είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, μπορούμε να τις κάνουμε με τον πιο απλό τρόπο, κερδίζοντας παράλληλα, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας. Συγκεκριμένα και μέχρι τις 16/9, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις μπορούμε να έχουμε κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών μας με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω.

Οπότε, ξεκινάμε από τα σχολικά είδη που όλες οι οικογένειες πρέπει να προμηθευτούν από τα γνωστά και ενημερωμένα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr. Είτε πηγαίνοντας οι ίδιοι στα φυσικά καταστήματα για να δούμε τα προϊόντα από κοντά, είτε από την άνεση του καναπέ μας κάνοντας την παραγγελία online, μπορούμε να τα προμηθευτούμε όλα: τσάντες, γραφική ύλη, τετράδια, προϊόντα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, είδη γραφείου αλλά και παγούρια και δοχεία φαγητού.

Και τον χώρο μας; Πώς μπορούμε να τον ανανεώσουμε; Πολύ εύκολα, πηγαίνοντας μία βόλτα στο ΙΚΕΑ, πραγματικά ή και ψηφιακά. Οι προτάσεις για ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο πολλές και έτοιμες σε φωτογραφίες για να πάρουμε έμπνευση και αναλόγως να δημιουργήσουμε. Αντίστοιχα και όσοι επιθυμούμε μία αλλαγή στο γραφείο (παιδικό – εφηβικό – φοιτητικό – επαγγελματικό) μπορούμε να πάρουμε αμέτρητες ιδέες για έπιπλα, διακόσμηση, ύφος και ατμόσφαιρα. Και όλα αυτά κάνοντας χρήση του go4more προγράμματος της Εθνικής.



.

.

Δεν ξεχνάμε και την προσωπική μας φροντίδα, ειδικά τώρα που γυρίσαμε από τις διακοπές, πηγαίνοντας στον ειδικό της ομορφιάς, δηλαδή στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com για αγορές από το σπίτι. Προϊόντα περιποίησης αλλά και ρούχα για όλη την οικογένεια που ξεκινάει ανανεωμένη τη νέα σεζόν που μας κλείνει το μάτι. Ειδικά για τα παιδιά υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από παιδικά προϊόντα, κατάλληλα σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις καθημερινές τους ανάγκες (ρούχα, προϊόντα περιποίησης και φροντίδας παιδικά αρώματα κ.ά.).

Πώς κερδίζουμε αυτές τις προσφορές;

Όλοι οι κάτοχοι χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας που δεν είμαστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, μπορούμε να γραφτούμε εδώ ώστε να κερδίζουμε πόντους σε κάθε μας αγορά. Τους πόντους μας μπορούμε να τους εξαργυρώνουμε μέσα από μία μεγάλη επιλογή καταστημάτων που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Για αυτό ήρθε η ώρα να αγοράσουμε έξυπνα, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές που θα ανανεώσουν το χώρο και τη διάθεσή μας ώστε να γίνει αυτή η νέα αρχή όσο πιο εύκολη και χαρούμενη γίνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της Εθνικής Τράπεζας στο nbg.gr

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024