Μια ακόμα εμφάνιση με τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου πραγματοποίησε ο Στέφαν Γιόβετιτς. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 46’ αντί του Ντζουκάνοβιτς και στο 89’ είχε την ασίστ στο γκολ του Σάβιτς, με το οποίο το Μαυροβούνιο έκανε το 2-1.

Ο Γιόβετιτς, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έκανε την κεφαλιά – πάσα στον Σάβιτς και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ένα γκολ, όμως, που δεν ήταν ικανό να δώσει τη νίκη στο Μαυροβούνιο, καθώς η Λιθουανία ισοφάρισε στο 90+4’ με τον Τσέρνιχ.

Για την ιστορία, οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Παουλάουσκας στο 71’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κρίστοβιτς στο 78’.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η 69η εμφάνιση του Γιόβετιτς με την εθνική ομάδα της χώρας του, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να έχει 31 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο προπονητής του Μαυροβουνίου είχε αποθεώσει τον έμπειρο επιθετικό. «Ο ρόλος του Γιόβετιτς θα είναι πολλαπλός, είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός, είμαστε πολύ πιο δυνατοί με αυτόν. Θα έχει τον χρόνο του, προπονούταν όσο έψαχνε ομάδα, τον είδα στην προπόνηση και είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε πως ο ρόλος του θα είναι καθοριστικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραντούλοβιτς για τον Γιόβετιτς.