Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για το τίμημα της διασημότητας

Η Κάιλι Μινόγκ μιλά για το τίμημα της διασημότητας

Μιλώντας στο γνωστό περιοδικό, η Κάιλι Μινόγκ μίλησε ανοιχτά για το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύει την προσωπική της ζωή.

Η πριγκίπισσα της ποπ Κάιλι Μινόγκ, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Tension τον Σεπτέμβριο, μίλησε για το «τίμημα» που μπορεί να έχει η φήμη στο περιοδικό Rolling Stone.

Μιλώντας στο γνωστό περιοδικό, η Κάιλι Μινόγκ μίλησε ανοιχτά για το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύει την προσωπική της ζωή. Επισήμανε πως προστάτευσε τον εαυτό της, κρατώντας για την ίδια πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Είμαι πιο χαρούμενη όταν νιώθω ότι έχω εκφράσει κάποια βαθιά συναισθήματα ή σκέψεις με τις οποίες παλεύω και είναι σαν να μιλάω με ένα φίλο. Το να λες την αλήθεια σου είναι χρήσιμο» σημειώνει για τη διαδικασία δημιουργίας μουσικής.

Η Κάιλι Μινόγκ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του βρετανικού Rolling Stone για το τεύχος Οκτωβρίου/Νοεμβρίου 2023, όπου αναδημιούργησε το εμβληματικό της χτένισμα της δεκαετίας του ’90.

Η σταρ παραδέχθηκε ότι χαίρεται που πλέον γίνεται πιο ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το τίμημα της φήμης, καθώς είπε πως προσπαθεί να κρατήσει μεγάλο μέρος της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό που νομίζω ότι είναι σπουδαίο για πολλούς ανθρώπους τώρα είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση για την ψυχική υγεία και το τίμημα της φήμης

«Αυτό που νομίζω ότι είναι σπουδαίο για πολλούς ανθρώπους τώρα είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση για την ψυχική υγεία και το τίμημα της φήμης, το είχα αυτό, το έζησα αυτό», δήλωσε στο Rolling Stone UK.

«Δεν ήταν μια απόφαση [να κρατήσω την ιδιωτικότητά μου], ήταν μια αντίδραση για να προστατεύσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, επειδή θα το περνούσαν μαζί μου.»

«Χρειάζεται δουλειά και θυσίες»

Σχετικά με το «μυστικό» για να έχει μια ζωή χαμηλών τόνων παρά την παγκόσμια φήμη της, πρόσθεσε: «Χρειάζεται λίγη δουλειά και λίγες θυσίες. Μπορώ πραγματικά να πάω από μία πλήρη επίθεση όπου τα κάνω όλα, στο να σταματήσω και να επαναπροσδιορίσω.»

H Κάιλι Μινόγκ υιοθέτησε για πρώτη φορά το φλογερό look με φράντζα από το 1995 έως το 1997 όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Impossible Princess.

Με τη φωτογράφησή της στο Rolling Stone απέτισε φόρο τιμής στο εμβληματικό χτένισμά της, φορώντας μια κόκκινη περούκα με τα μαλλιά στο μήκος του ώμου.

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024