Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η σύζυγος του Στίβεν Κινγκ απείλησε να τον χωρίσει επειδή δεν σταματούσε να παίζει το «Mambo No. 5»

Η σύζυγος του Στίβεν Κινγκ απείλησε να τον χωρίσει επειδή δεν σταματούσε να παίζει το «Mambo No. 5»

Ο Στίβεν Κινγκ δήλωσε ότι η σύζυγός του Ταμπίθα απείλησε να τον χωρίσει επειδή έπαιζε σε επανάληψη το «Mambo No. 5» του Lou Bega.

Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, ο μυθιστοριογράφος αποκάλυψε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του καλοκαιρινού κομματιού του 1999, το οποίο ήταν διασκευή ενός ορχηστρικού τραγουδιού που συνέθεσε ο Pérez Prado.

Ερωτηθείς αν είναι οπαδός της εκδοχής του Lou Bega, ο King είπε: «Ω, ναι. Μεγάλη στιγμή. Η γυναίκα μου απείλησε να με χωρίσει. Το έπαιζα πολύ συχνά. Είχα τη χορευτική μίξη. Μου άρεσε και η εκτεταμένη εκδοχή και έπαιζα και τις δύο πλευρές του.

»Και το απλά ορχηστρικό. Ακουγόταν σε επανάληψη στο σπίτι μέχρι που η γυναίκα μου είπε: «Άλλη μια φορά και θα σε αφήσω, γαμώτο»».

Ο Κινγκ είναι παντρεμένος με τη Ταμπίθα, η οποία είναι επίσης μυθιστοριογράφος, από το 1971. Έχουν τρία παιδιά μαζί, την κόρη Ναόμι και τους γιους Όουεν και Τζόζεφ.

Ακούστε το «Mambo No. 5»

Τέκνο και ντίσκο στο repeat

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κινγκ είπε ότι ακούει ιδιαίτερα «τέκνο ή ντίσκο» όταν γράφει, αναφέροντας τους LCD Soundsystem και Fatboy Slim ως ιδιαίτερα αγαπημένους.

«Μπορώ απλά να ακούω αυτά τα πράγματα» πρόσθεσε ο Κινγκ. «Δεν μπορείς να γράφεις και να ακούς τον Λέοναρντ Κοέν, πώς στο διάολο θα το έκανες αυτό; Γιατί θα έπρεπε να σκεφτείς αλλά παράλληλα να ακούς τι λέει. Αλλά με την τέκνο, ή με τους KC and the Sunshine Band, την Γκλόρια Γκέινορ, είναι όλα καλά».

Ο συγγραφέας προωθεί επί του παρόντος το τελευταίο του βιβλίο «Holly», το οποίο ακολουθεί μια ιδιωτική ντετέκτιβ που προσπαθεί να εξιχνιάσει μια σειρά εξαφανίσεων στο αποκορύφωμα της πανδημίας Covid.

«Άλλη μια φορά και θα σε αφήσω, γαμώτο».

Πολυδιασκευασμένος

Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες η διασκευή του The Boogeyman, βασισμένη σε ένα διήγημα του Κινγκ από το 1973. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Rob Savage (που έχει κάνει το Host) και έλαβε θετική ανταπόκριση από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Σε άλλες διασκευές του Κινγκ, μια prequel σειρά του «Το Αυτό» με τίτλο «Welcome To Derry» βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο HBO. Η σειρά υπόσχεται να «διευρύνει το όραμα» των πρόσφατων κινηματογραφικών διασκευών και προέρχεται από τον ίδιο σκηνοθέτη, τον Andy Muschietti.

*Με στοχεία από nme.com 

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024