Τέμπη: Ο υπερχειλισμένος Πηνειός απειλεί το μνημείο για τα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας
«Η μια τραγωδία συναντά την άλλη», γράφει χρήστης του X (πρώην Twitter).
Μια συγκλονιστική φωτογραφία έχει αναρτήσει χρήστης του X (πρώην Twitter), με τα νερά από τον υπερχειλισμένο Πηνειό να έχουν φτάσει στο σημείο όπου έγινε η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
«Σοκ και δέος.
Τα νερά του Πηνειού στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η μία τραγωδία συναντά την άλλη», γράφει χαρακτηριστικά ο χρήστης, περιγράφοντας με λίγα λόγια τη δραματική κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή.
Δείτε τη χαρακτηριστική ανάρτηση
Σοκ και δέος.
Τα νερά του Πηνειού στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η μία τραγωδία συναντά την άλλη.#Λαρισα #πλημμυρες #Τεμπη #καρδιτσα #κακοκαιρια pic.twitter.com/rCL6aXPTYh— omg3lolz (@omg3lolz) September 8, 2023
Οι νεκροί από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ήταν 57, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχουν 10 νεκροί και (επισήμως) τέσσερις αγνοούμενοι μετά το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.
Μεγάλα προβλήματα από την υπερχείλιση
Η υπερχείλιση του Πηνειού έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Λάρισα, ενώ έχουν πλημμυρίσει συνοικίες ακόμα και μέσα στην πόλη.
Η στάθμη του νερού του ποταμού έφτασε την Παρασκευή ακόμα και στα 9,5 μέτρα, ενώ όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός η στάθμη του νερού μετά από μια νερόποντη συνήθως φτάνει τα τέσσερα μέτρα.
Μέσω του 112 και μέσω ανακοινώσεων του Δήμου Λαρισαίων δόθηκαν οδηγίες για την απομάκρυνση των κατοίκων από μια σειρά περιοχές και χωριά έτσι ώστε κανείς να μην κινδυνεύσει.
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442