Νυφούλα ντύθηκε η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση στο πλευρό του αγαπημένου της Ντένη Μακρή (αδερφού του Άρη Μακρή). Σε ένα πολύ ρομαντικό σκηνικό και με ελάχιστους φίλους και συγγενείς παντρεύτηκαν το Σάββατο (9/9), επισημοποιώντας των έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Τζωρτζίνα Λιώση συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη σειρά «Ταμάμ», εντυπωσιάζοντας με το ταλέντο, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση. Η ταλαντούχα ηθοποιός πριν από μερικά χρόνια πρωταγωνίστησε ως «Ντιλέκ» στη σειρά του Ant1, όπου τη βλέπαμε να φορά μπούργκα για τις ανάγκες του ρόλου της, αφού υποδυόταν την κόρη ενός Τούρκου κουρέα, ο οποίος ερωτεύεται μια Ελληνίδα.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σειράς, όπου και πρωταγωνιστούσαν. Η σχέση τους μετρά αρκετά χρόνια ωστόσο και οι δυο προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την ευχάριστη είδηση του γάμου τους την έκαναν γνωστή οι φίλοι μέσω των social media δημοσιεύοντας στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από το μυστήριο. Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης υπό τους ήχους του τραγουδιού «Αστα τα μαλλάκια σου» και στην συνέχεια διασκέδασαν με τους αγαπημένους τους φίλους.

Η stylish νύφη ήθελε να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στον γάμο της και το κατάφερε.

Η Τζωρτζίνα Λιώση είναι μια νύφη διαφορετική από όλες τις άλλες που έχουμε δει πρόσφατα.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο που δημοσιεύτηκαν στα social media από φίλους δείχουν το ιδιαίτερο νυφικό της Τζωρτζίνας Λιώση, αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι η πιο ξεχωριστή και όμορφη νύφη, χωρίς υπερβολές. Το κόκκινο χρώμα ήταν μια ξεχωριστή πινελιά στην νύφη αλλά και στις φίλες της που ήταν παράνυφες.

Το μυστήριο αποκάλυψαν φίλοι του ζευγαριού στα social media.

Η Τζωρτζίνα Λιώση επέλεξε ένα ιδιαίτερο ρομαντικό νυφικό με κόκκινες γόβες.