Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάλλεται η πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη!»

Αναβάλλεται η πρεμιέρα για το «Πάμε Δανάη!»

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο λόγος που οδήγησε στην αναβολή της πρεμιέρας.

Ενώ η πρεμιέρα για την εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, η Δανάη Μπάρκα δεν θα καλωσορίσει σήμερα το τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα δεν θα βγει στον αέρα, όπως ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 10:00 το πρωί.

Αναβολή για την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας και των πλημμυρών που έχουν συγκλονίσει όλη τη χώρα, η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της δεν θα καλημερίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Τέταρτη χρονιά για το «Πάμε Δανάη»

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες για τέταρτη χρονιά με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Δανάη Μπάρκα γίνεται η συντροφιά που θα βάλει χρώμα στη ζωή μας. Και επειδή η συνταγή της επιτυχημένης συνύπαρξης είναι δοκιμασμένη, μαζί της θα βρίσκονται και φέτος, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Αγαπημένα πρόσωπα σε αυθεντικές εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την όμορφη, αλλά και την πιο σύνθετη πλευρά της επικαιρότητας. Τηλεοπτικά νέα, αποκλειστικές ειδήσεις και πρωτότυπες στήλες αναμένεται να είναι μόνο μερικά από τα θέματα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» που αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στον αέρα του MEGA!

Sports in

Δεν παραχωρείται στη Ρεάλ και υπογράφει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ο Άρνολντ

Ο 24χρονος Άγγλος διεθνής μπακ έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το καλοκαίρι του 2025, αλλά σύμφωνα με το «Liverpool Echo», η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει από το «Ανφιλντ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024