Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση»

Η Τραϊάνα Ανανία παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια». Τι απαντά για τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της για την Ικαρία και ποιο είναι άραγε το χειρότερο σχόλιο που έχει δεχτεί.

Στη στήλη «Θάρρος ή Αλήθεια» της εκπομπής «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις.

Σε ερώτηση για τον ποιο διάσημο Έλληνα ή Ελληνίδα θα έκανε έρωτα, η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία απάντησε άμεσα με την απόλυτη Ελληνίδα star. «Θα έκανα έρωτα με την Άννα Βίσση», απάντησε αφοπλιστικά.

Όσο για το χειρότερο σχόλιο που άκουσε ή γράφτηκε και την πείραξε πραγματικά μετά το περιστατικό με την Ικαρία, η Τραϊάνα Ανανία απάντησε «ότι ανέφερε την Ικαρία το περιστατικό με τον 89χρονο για τα likes».

«Και το είπε και η κοπέλα από την Ικαρία, που είναι Ικαριώτισσα, έχει εκεί επιχειρήσεις, είναι 25 χρονών. Δεν το είπε δηλαδή κάποια γιαγιά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Να μην ακούτε τις φήμες για τους τόπους και απλά να πηγαίνετε και να διαπιστώνετε την αλήθεια μόνοι σας

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν έφευγε από το νησί βλέποντας όλα αυτά, η Τραϊάνα Ανανία σημείωσε ότι δεν έβρισκε καράβι για να γυρίσει με το αυτοκίνητό της. «Θα έπρεπε δηλαδή να πάω Μύκονο να μείνω, που δεν θα έβρισκα ούτε εκεί να μείνω. Και έτσι έδωσα δύο ημέρες χρόνο, μια δεύτερη ευκαιρία να μείνω και όντως βρήκα κάπου να μείνω και έμεινα», εξήγησε η Τραϊάνα Ανανία.

«Να μην ακούτε τις φήμες για τους τόπους και απλά να πηγαίνετε και να διαπιστώνετε την αλήθεια μόνοι σας» σημείωσε όταν της ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο για το περιστατικό με την Ικαρία.

«Δεν έχω στρατηγική, γι’ αυτό και είμαι αποτυχημένη»

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που εμφανίστηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της για την Ικαρία.

Η Τραϊάνα Ανανία αποκάλυψε πως είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, σημειώνοντας πως το πρώτο πράγματα που βλέπει όταν κοιτάζεται στον κοιτάζεται στον καθρέφτη πέρα από το πρόσωπό της είναι το πόσο βρώμικος είναι ο καθρέφτης.

Δεν είχα σχεδιάσει το τσιφτετέλι στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Δεν έχω στρατηγική, γι’ αυτό και είμαι αποτυχημένη. Το πιο επαναστατικό που έκανα στην εφηβεία μου ήταν να φύγω από το σπίτι», συνέχισε η Τραϊάνα Ανανία.

Sports in

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 1-0: Τη λύτρωσε ο Ζίρκζι στο 87′!

Ο Ζίρκζι έκανε ντεμπούτο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με δικό του γκολ στο 87′ έδωσε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024