Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας της Σκανδιναβίας τώρα και στην Ελλάδα

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας της Σκανδιναβίας τώρα και στην Ελλάδα

Το Vodafone TV εξασφάλισε για μας πλούσιο περιεχόμενο από την πολλά υποσχόμενη Viaplay που θα αγαπήσουμε.

Έχουμε καλομάθει με τις μεγάλες πρεμιέρες από τη Warner Brosτο μοναδικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια από το Disney+ όπως και τις φοβερές σειρές της HBO. Το Vodafone TV πιστεύει και το κάνει πράξη, ότι μπορεί να μας καλομάθει ακόμα περισσότερο. Φέτος, πρόσθεσε στη λίστα των αμέτρητων επιλογών και την Viaplay, ήτοι τη μεγαλύτερη και πλέον αναγνωρίσιμη πλατφόρμα της Σκανδιναβίας. Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα εδώ και πολλά πολλά χρόνια τα παιδιά εκεί πάνω έχουν κερδίσει την οπτικοακουστική καρδιά μου. Σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες που έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους και σκοράρουν ψηλά στη λίστα με τα must watch. Δεν είναι τυχαίο ότι πάντα, όταν μου ζητάνε να προτείνω κάποια σειρά ή ταινία, υπάρχει στις προτάσεις μου κάποια σκανδιναβική δημιουργία, με τις ευλογίες του Odin θαρρώ και του Thor. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά αυτή η είδηση έφερε πολλά χαμόγελα στον περίγυρό μου.

Διαβάζω ότι στο Viaplay Select θα έχουμε πρόσβαση σε περισσότερα από 150 πρωτότυπα προγράμματα, από κωμωδίες και δράματα μέχρι θρίλερ και crime documentaries. Το Vodafone TV θα παίζει βραβευμένες παραγωγές, τίτλους που παίζουν σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο και ιστορίες που καθηλώνουν. Για αυτό άλλωστε το Viaplay Select κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια να γίνει από τους δυνατούς παίκτες στον χώρο της streaming υπηρεσίας, με περιεχόμενό της σε διάφορα δίκτυα παγκοσμίως.

Εμείς μέσα από αυτές τις πολλές επιλογές για να σας γαργαλίσουμε τη φαντασία, σας προτείνουμε από σειρές:

The Architect: Κέρδισε τις εντυπώσεις στη φετινή Berlinale φεύγοντας με ένα βραβείο και φαίνεται ότι θα κερδίσει και τις δικές μας. Η ιστορία του σε ένα κοντινό μέλλον αρκετά αποστασιοποιημένο από ό,τι μας ορίζει ως χιούμανς, δοσμένη με μία σατυρική διάθεση της κατάστασης που δείχνει ολίγον παγερή. Η τοποθεσία μας στο Όσλο και η πρωταγωνίστριά μας Τζούλι που θέλει να αδράξει την ευκαιρία και να απογειωθεί οικονομικο-επαγγελματικά. Η νεαρή μας αρχιτεκτόνισσα θα προτείνει μία μοναδική ιδέα όταν ένα έργο για την ανέγερση χίλιων διαμερισμάτων στο Όσλο δημοπρατείται: να μετατρέψει τους άδειους υπόγειους χώρους στάθμευσης σε κατοικίες. Είναι η σειρά που θα κολλήσεις και μην νομίζεις ότι θα δεις ένα σκανδιναβικό Black Mirror, είναι κάτι δικό του.

One of the Boys : Αφήνοντας τη Νορβηγία, πάμε στη Δανία με ένα εφηβικό δράμα που λαμβάνει χώρα σε μία κατασκήνωση. Ο ήρωας της ιστορίας μας Λάου θα βρεθεί εκεί με άλλα αγόρια της πόλης και είναι κάτι που όχι απλά δεν το ήθελε, απεναντίας τον τρόμαζε η όλη ιδέα ενός ταξιδιού που οι συμμετέχοντες καλούνται να ζήσουν μία εμπειρία ανάδειξης μίας στερεοτυπικής απόδειξης της αρρενωπότητας. Εκεί θα γνωρίσει τον Άξελ και όλα θα αλλάξουν, σε μία ιστορία που ξεγυμνώνει μία ολόκληρη γενιά (και μάλλον περισσότερες).

The Prize of Silence: Και η τρίτη της παρέας Δανία, δίνει την παρουσία της με ένα πολύ δυνατό και επίκαιρο ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πριν 2 χρόνια με θέμα έναν κακοποιητή σύζυγο μέλους της Σουηδικής Ακαδημίας. Είναι δυνατό από μόνο του, καθότι ένα τέτοιο ζήτημα διχάζει σε έναν χώρο «ιερό» σαν αυτό της Ακαδημίας, με την Σιωπή να γίνεται συνενοχή στα ματιά πολλών γυναικών και όχι μόνο.

Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα απολαύσεις αποκλειστικά στο Vodafone TV, μαζί με όλο το  υπόλοιπο περιεχόμενο από τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τις παρακάτω σελίδες
https://www.vodafone.gr/tv
https://www.vodafone.gr/tv/ta–highlights–tou–mina–sto–vodafone–tv/

Only in

Η Ευρώπη νεκροταφείο πυρηνικών αποβλήτων - Τα σχέδια για να χτίσουν «τάφους» χιλιετιών

Ποια κράτη σχεδιάζουν να κάνουν το επόμενο βήμα για τα πυρηνικά απόβλητα – Η αποθήκευσή τους αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21ου αιώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024