«Πωλητήριο» έβαλε στο «παραμυθένιο» αρχοντικό της η Άντι ΜακΝτάουελ στο Λος Άντζελες, στην τιμή των 3.999.000 δολαρίων. Η ηθοποιός, που εισέβαλε με δυναμισμό στο σινεμά, αποφάσισε να πουλήσει την έπαυλή της ύστερα από δύο χρόνια ιδιοκτησίας.

Το ακίνητο με τις εντυπωσιακές στέγες διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, τεράστιο σαλόνι, τραπεζαρία και ένα οικογενειακό δωμάτιο στο δεύτερο όροφο με θέα την Silver Lake. Σε καταχώριση της Natalie Trabin της Compass, περιγράφει την κατοικία ως ένα «κλασικό παραμυθένιο σπίτι» που διαθέτει «αυθεντική λεπτή χειροτεχνία της δεκαετίας του 1920».

Η έπαυλη παρέμεινε στην κατοχή της μόλις για δύο χρόνια.

Η Άντι Μακντάουελ αγόρασε το σπίτι έναντι 4,1 εκατ. δολαρίων τον Νοέμβριο του 2021.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης κουζίνα με προσαρμοσμένη νησίδα και μαρμάρινους πάγκους, τζάκι ενώ στον επάνω όροφο, υπάρχει μία σουίτα που περιλαμβάνει επίσης καθιστικό, γκαρνταρόμπα και μαρμάρινο μπάνιο. Στον καταπράσινο εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα, καθιστικό καθώς και ένα γκαράζ δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με το Robb Report, η ηθοποιός αγόρασε το σπίτι έναντι 4,1 εκατ. δολαρίων τον Νοέμβριο του 2021, οπότε ακόμα και αν εξασφαλίσει την τιμή που ζητάει, θα το πουλήσει με μικρή ζημιά.

Λος Άντζελες: Εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Η Άντι ΜακΝτάουελ γεννήθηκε στο Γκάφνεϊ της Νότιας Καρολίνας, με γονείς καταγωγής από Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία, Ιρλανδία και Ουαλία, ενώ είχε και τρεις μεγαλύτερες αδελφές. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν ανέμελα, καθώς η μητέρα της έπασχε από ψυχικές διαταραχές, ενώ ήταν και αλκοολική. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έξι ετών, ενώ η μητέρα της πέθανε σε ηλικία 53 ετών. Σε ένα ταξίδι της στο Λος Άντζελες, ένας ατζέντης θα την ανακαλύψει και θα την πείσει να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management στη Νέα Υόρκη το 1978.

Το 1986 ξεκίνησε σπουδές υποκριτικής στο Actors Studio και έκανε μαθήματα με τους Χάρολντ Γκάσκιν και Γουόρεν Ρόμπερτσον.

Λίγα χρόνια μετά, αφού ξεκίνησε να σπουδάζει υποκριτική, ο Στίβεν Σόντερμπεργκ θα την επιλέξει για πρωταγωνίστρια στην εμβληματική ταινία της δεκαετίας «Σεξ, Ψέματα και Βιντεοταινίες», που θα κάνει πρεμιέρα το 1989 στο Φεστιβάλ των Καννών, θα κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα και θα χαρίσει στην ΜακΝτάουελ αρκετά βραβεία και μια υποψηφιότητα για την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ηθοποιού. Ένα φιλμ που θα άλλαζε για πάντα το ανεξάρτητο αμερικάνικο σινεμά, προσεγγίζοντας τις ανθρώπινες σχέσεις, την απιστία και τις επιπτώσεις της, με ευρωπαϊκό αέρα. Δίπλα της ο Τζέιμς Σπάιντερ και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί θα υπηρετήσουν άψογα το πανέξυπνο σενάριο.

Η Άντι ΜακΝτάουελ, παρότι θα πρωταγωνιστήσει δίπλα σε πολλούς σταρ, στην προσωπική της ζωή δεν θα δώσει αφορμές για κουτσομπολιά.

Η επιτυχία της αυτή, θα της φέρει αρκετές προτάσεις και το 1990 θα πρωταγωνιστήσει στην εξαιρετική κομεντί «Πράσινη Κάρτα» του σημαντικού Αυστραλού σκηνοθέτη Πίτερ Γουέιρ και έχοντας δίπλα της τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Μια ταινία στα πρότυπα της πνευματώδους κωμωδίας, με τον Γάλλο σταρ να υποδύεται έναν λαθρομετανάστη στις ΗΠΑ, που για να πάρει την πράσινη κάρτα νόμιμης παραμονής θα πρέπει να κάνει έναν λευκό γάμο, ο οποίος όμως θα εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Ύστερα η καριέρα της ΜακΝτάουελ συνοδεύτηκε μόνο με επιτυχίες!