Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Νένα Μεντή: «Με τη Μίνα Αδαμάκη δεν κάναμε παρέα»

Νένα Μεντή: «Με τη Μίνα Αδαμάκη δεν κάναμε παρέα»

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη η Νένα Μεντή αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Τρεις Χάριτες» και τη σχέση με τις συμπρωταγωνίστριές της.

Με αφορμή την επερχόμενη θεατρική της επιστροφή, η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νένα Μεντή αναφέρθηκε στην περίοδο της τεράστιας επιτυχίας με τις «Τρεις Χάριτες» και τη συνεργασία με την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη.

«Την περίοδο εκείνη κάναμε παρέα με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Όχι με τη Μίνα Αδαμάκη, δεν κάναμε παρέα, όχι. Δεν ταιριάζαμε πολύ. Όχι επαγγελματικά, συναδελφικά ήμασταν πολύ καλά. Αλλά στη ζωή. Με την Άννα παίξαμε πολύ στο θέατρο, είμαστε μια ηλικία και κάπου κολλάγαμε πιο πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή.

Θυμάμαι από την εποχή εκείνη είναι ότι λίγδωσε το άντερο μας

«Η εποχή εκείνη μου είναι πολύ μακρινή, πάρα πολύ μακρινή, πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ και με την Άννα είχα καλή σχέση. Δεν ταιριάζαμε πολύ σαν χαρακτήρες αλλά της τα έχωνα και ήταν πολύ εντάξει μαζί μου, με εκτιμούσε και με αγαπούσε. Δεν ξέρω, δεν έλεγε πολλά λόγια η Άννα. Εγώ ήμουν η παρλαπίπα και βασικά αυτό που θυμάμαι από την εποχή εκείνη είναι ότι λίγδωσε το άντερο μας», συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.

«Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ φτώχεια»

«Πιο πριν ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, πολύ φτώχεια. Το θέατρο δεν ήταν πετυχημένο και γεμάτο πριν από τις Τρεις Χάριτες. Επίσης εμένα, που είχα ήδη 22 χρόνια στο θέατρο, δεν με ήξερε ούτε η μαμά μου οπότε γιατί να πληρωθώ καλά; Έπαιρνα έναν μισθούλι όπως παίρνουν τώρα, αν και τώρα πληρώνονται χειρότερα, οι ηθοποιοί. Είχαμε και ένα μωρό παιδί οπότε πως να ήμασταν καλά. Η Άννα, όμως, ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση» συνέχισε η Νένα Μεντή.

«Μου λέει το πρώτο ποσό και εγώ πέταγα από τη χαρά μου. Δεν το είχα ξανακούσει. Αλλά μικρό. Για τηλεόραση μικρό. Ούτε τότε υπήρχαν τα μεγάλα κασέ. Περνάει ο πρώτος χρόνος και γίνεται το έλα να δεις. Και μπαίνω τη δεύτερη φορά εγώ χωρίς να με φωνάξει και λέω τώρα όμως θα πω εγώ τι θέλω. Ζήτησα τετραπλάσια λεφτά και μου τα έδωσε αμέσως και την τρίτη πιο πολλά», συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024