Την πρώτη καλημέρα της χρονιάς έστειλε η Δανάη Μπάρκα από το πολύχρωμο και ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!» το πρωί της Τετάρτης. Οπλισμένη με αισιοδοξία και χαμόγελο η παρουσιάστρια του MEGA καλωσόρισε τους τηλεθεατές και έδωσε μια υπόσχεση για τη νέα σεζόν. «Εμείς πήραμε την απόφαση να είμαστε εδώ, να ετοιμάσουμε έναν δικό μας μικρόκοσμο και να μπούμε μέσα σε αυτό, να έχουμε τη χαρά μας, την ξεγνοιασιά μας, την ανεμελιά μας, να μην είναι ενοχή η αισιοδοξία, να τα ξεπεράσουμε όλα μαζί» είπε.

Η Δανάη Μπάρκα που έκανε πρεμιέρα σήμερα, πρόσθεσε πως τόσο εκείνη, όσο και οι συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες έχουν αποφασίσει να είναι «περισσότερο ανοιχτοί στη χαρά και στο χαμόγελο».

Η γνώριμη παρέα του «Πάμε Δανάη!» και οι νέοι συνεργάτες

Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA επέστρεψε με την ίδια σύνθεση, αφού μια πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει τα συστατικά της. Και φέτος λοιπόν, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, συζητούν και σχολιάζουν τα θέματα του «Πάμε Δανάη!» και γίνονται μια μεγάλη παρέα με τους τηλεθεατές. Στις αστρολογικές προβλέψεις η Βίκυ Παγιατάκη, ενώ στην κουζίνα βρίσκεται ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος.

Η Δανάη Μπάρκα, παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά και τα νέα πρόσωπα που θα εμφανίζονται στο εξής στην εκπομπή συνεισφέροντας σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων και ρεπορτάζ. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε λοιπόν με ιδιαίτερη χαρά την Χριστιάνα Μανιάτη. Σε μια εποχή που κανένα τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν μπορεί να κλείνει μάτια και αυτιά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, η δημοσιογράφος αναλαμβάνει να δίνει καθημερινά τον παλμό της επικαιρότητας στο «Πάμε Δανάη!».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Δανάη Μπάρκα καλωσόρισε ένα ακόμη νέο μέλος στην παρέα του «Πάμε Δανάη!». Ο Αλέξανδρος Πρίφτης έρχεται να δώσει τις πιο juicy πληροφορίες από τον λαμπερό κόσμο της showbiz στον αέρα της εκπομπής.