Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η πικάντικη αποκάλυψη του Έλον Μασκ για τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Η πικάντικη αποκάλυψη του Έλον Μασκ για τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ

Ο Έλον Μασκ ανέβασε και φωτογραφία της Άμπερ Χερντ με τη στολή της Mercy από το Overwatch.

Σε πιπεράτες αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Άμπερ Χερντ προχώρησε ο Έλον Μασκ, ανεβάζοντας και μια χαρακτηριστική φωτογραφία της στο Twitter/X.

Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε ότι ζήτησε από την πρώην σύντροφό του ηθοποιό Άμπερ Χερντ να ντυθεί ως Mercy από το videogame Overwatch με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

«Ντυνόταν σαν Mercy. Ήταν φοβερό» παραδέχθηκε ο Musk σε ανάρτησή του στο Twitter/X. Ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία της Άμπερ Χερντ με τη στολή της Mercy.

Ο 52χρονος μεγιστάνας Έλον Μασκ έβγαινε με την 37χρονη ηθοποιό Άμπερ Χερντ πριν από επτά χρόνια. Ήταν εκείνη που ανέθεσε να της φτιάξουν τη στολή της Mercy.

Και αυτό επειδή ο Έλον Μασκ της είπε ότι του θύμιζε τη Mercy. Τον αγαπημένο του χαρακτήρα από το videogame Overwatch. Η ηθοποιός του Aquaman φόρεσε τη στολή της Mercy, με τον Έλον Μασκ να ανεβάζει φωτογραφία της στο Twitter.

Πέρασε δύο μήνες σχεδιάζοντας και παραγγέλλοντας ένα κοστούμι από την κορυφή ως τα νύχια. Και αυτό ώστε να μπορεί να παίξει τον ρόλο για εκείνον όπως αποκαλύπτει η Daily Mail δημοσιεύοντας αποσπάσματα από τη βιογραφία του Walter Isaacson για τον Έλον Μασκ.

Πράγματι ντύθηκε Mercy, ήταν απίστευτο

Απαντώντας σε ένα tweet για τον ισχυρισμό στο βιβλίο, ο Έλον Μασκ το επιβεβαίωσε, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία. «Πράγματι ντύθηκε Mercy, ήταν απίστευτο».

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω αποκαλύψεων πως η οικογένειά του περιφρονούσε την Άμπερ Χερντ επειδή πίστευαν ότι ήταν «τοξική» και «εφιάλτης».

Η πιο οδυνηρή σχέση του Έλον Μασκ

Η βιογραφία του Έλον Μασκ από τον Walter Isaacson περιγράφει τη σχέση ως μια «σκοτεινή δίνη» που ήταν η πιο οδυνηρή σχέση στην οποία βρέθηκε ποτέ ο ιδρυτής της Tesla.

Ο αδελφός του Kimbal Musk δεν ήταν θαυμαστής της Άμπερ Χερντ, καθώς έφερε δράμα στη ζωή του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους που κράτησε έναν χρόνο.

«Ήταν βάναυσο» σημειώνει ο Μασκ για τον χρόνο του με την Άμπερ Χερντ, προσθέτοντας πως ο χωρισμός τους οδήγησε στη μεγαλύτερη περίοδο πόνου που είχε περάσει ποτέ.

«Είναι πραγματικά λυπηρό που ερωτεύεται αυτούς τους ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί μαζί του. Είναι όμορφοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά έχουν μια πολύ σκοτεινή πλευρά και ο Έλον ξέρει ότι είναι τοξικοί», σημείωσε ο αδελφός του Έλον Μασκ.

Sports in

Μοράτα: «Η εμπιστοσύνη του Ιμπραΐμοβιτς και του Φονσέκα με έκαναν να πάω στη Μίλαν»

O Άλβαρο Μοράτα μίλησε για τη μετακίνησή του στην Μίλαν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024