Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Student Wishlist: Ψάξαμε τι ζητάει ένας φοιτητής από το tablet του

Student Wishlist: Ψάξαμε τι ζητάει ένας φοιτητής από το tablet του

Και τα βρήκαμε όλα στα Samsung Galaxy Tab S9 Series

Στην πιο fun περίοδο της ζωής των φοιτητών, στην πιο δημιουργική τους φάση και στην πρώτη επαφή με «τον κόσμο των υποχρεώσεων», το tablet είναι εκεί για να τους απογειώσει ό,τι και αν κάνουν.

Εμείς καταλήξαμε στη σειρά Galaxy Tab S9 τα tablet που είναι σχεδιασμένα για να βρίσκονται (σχεδόν) όπου είναι και ο φοιτητής. Και η επιλογή δεν ήταν τυχαία.

Πρώτα βρήκαμε τι ζητάει ένας φοιτητής από το tablet του και μετά καταλήξαμε στη σειρά που τα συνδυάζει. Πάμε να τα δούμε βήμα βήμα:

# 1 Gaming:

Στους φοιτητικούς διαδρόμους αναζητείται φοιτητής που έκανε off για δύο συνεχόμενες ημέρες από το Gaming. Ακόμα τον ψάχνουμε. Για όλους τους άλλους όμως που θέλουν παιχνίδι με επικά γραφικά, κινηματογραφικού στυλ έχουμε να πούμε μόνο ένα πράγμα: μεγάλη οθόνη tablet Dynamic AMOLED 2X που έρχεται με όλη τη σειρά Galaxy Tab S9 (Tip: προτιμήστε τη μεγάλη οθόνη 14.6’’ του Galaxy Tab S9 Ultra). Μιλάμε για μια απίστευτη φωτορεαλιστική εμπειρία, που δένει με τον καθηλωτικό ήχο από το quad AKG σύστημα ηχείων και τον Dolby Atmos περιφερειακό ήχο.
Όσο για τις επιδόσεις, ο επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen 2 θα σας φτάσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Και μη ξεχνάτε, εκτός από το gaming, όλες αυτές οι δυνατότητες είναι εκεί για binge watching, calls με τους κολλητούς, POV και όλα τα trends της ημέρας.

#2 Σημειώσεις στην Πένα:

Ο κόσμος μπορεί να αλλάζει, όμως ένα πράγμα παραμένει σταθερό σε κάθε γενιά φοιτητών. Για να τελειώσεις τη σχολή χωρίς «απρόοπτα» και καθυστερήσεις η καλύτερη τακτική είναι οι σωστές σημειώσεις στην ώρα του μαθήματος. Αυτό που μας κέρδισε στη σειρά Galaxy Tab S9 είναι το ισχυρό και με υψηλή απόκριση S Pen, το οποίο χρησιμοποιώντας AI τεχνολογίες, μετατρέπει τις χειρόγραφες σημειώσεις σε κείμενο.

Extra Tip:Με το Notepaper Screen, το γράψιμο είναι τόσο φυσικό όσο με ένα στυλό και μια κόλλα χαρτί.

Extra Fun Tip: Για τις όχι και τόσο ενδιαφέρουσες ώρες της παράδοσης, μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σκιτσάρετε μέχρι τέλους… Πιστέψτε μας, θα έρθει κάποια στιγμή με μία πιο retrospective διάθεση που αυτά τα σκιτσάκια θα σας είναι πολύτιμα.

#3 Διάβασμα & Εργασίες

Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που παίρνεις στα φοιτητικά χρόνια είναι το «μαζί καλύτερα». Το διάβασμα γίνεται πιο εύκολο όταν «συμπάσχεις» με άλλους. Το μυαλό ανοίγει περισσότερο όταν ανταλλάσσεις σκέψεις. Το brainstorming μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ασύλληπτες ιδέες. Και φυσικά, οι εργασίες γίνονται πιο εύκολα από ποτέ όταν τις μοιράζεσαι με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, τα πράγματα γίνονται απλά και δημιουργικά αν δουλεύετε όλοι μαζί στα Galaxy Tab S9 σας σε πραγματικό χρόνο με την υποστήριξη του S Pen και του Samsung Notes.

#4 Creative Time

Θες να σκιτσάρεις ενώ είσαι στο πάρκο; Να επεξεργαστείς φωτογραφίες από μία συναυλία; Να φτιάξεις μία playlist; Το S Pen και τα Galaxy Tab S9 είναι ανοιχτά στη δημιουργική σκέψη, ενώ διαθέτουν και μπαταρία μακράς διάρκειας για να είναι δίπλα σου όταν σου έρχεται η έμπνευση. Η ισχύς είναι αρκετή για τη μέρα και διαθέτει απόθεμα σε περίπτωση που το smartphone πρέπει επίσης να φορτίσει.

#4 Αντοχή στη σκληρή φοιτητική ζωή.

Ποιος θα παρεξηγήσει ένα φοιτητικό σπίτι που έχει σκόνη; Σίγουρα δεν θα το έκανε ποτέ αυτό ένα Galaxy Tab S9 που είναι σχεδιασμένο να είναι ανθεκτικό στη σκόνη, αλλά και στο γλυκό νερό * (άρα κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι, ακόμα και την περίοδο της φασίνας). Και για την ιστορία, μην ξεγελιέστε από τον πανέμορφο απαλό μεταλλικό σχεδιασμό τους. Κρύβει το ισχυρό  Armor Aluminum** πλαίσιο, που προστατεύει το tablet από τυχόν κραδασμούς.

 Πάμε λοιπόν να δούμε τα SOS

Η νέα σειρά Galaxy Tab S9 έρχεται με μεγάλη οθόνη Dynamic AMOLED 2X

Επιλογές: Galaxy Tab S9 (11″), Tab S9+(12.4″) and Tab S9 Ultra (14.6″)
Πιστοποίηση ανθεκτικότητας στο γλυκό νερό.*
Το πιο ανθεκτικό S Pen μέχρι σήμερα.***
Εκπληκτική Snapdragon® 8 Gen 2 απόδοση

Enjoy!

*Η ανθεκτικότητα στη σκόνη βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής τρίτου μέρους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγ. διάμετρος 0,05 mm) ανά κυβικό μέτρο σκορπίστηκαν σε ένα θάλαμο δοκιμών που περιείχε τη συσκευή (η πίεση του αέρα εντός της συσκευής διατηρήθηκε κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Πιστοποίηση IP6X. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες χρήσης. Πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

**Το Armor Aluminum βρίσκεται στο μεταλλικό περίβλημα στο πίσω μέρος, με εξαίρεση το Cam Deco, το Pen Deco, τα πλαϊνά πλήκτρα και τον δίσκο SIM.

***Το S Pen που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία των μοντέλων της σειράς Galaxy Tab S9, είναι το πρώτο ανθεκτικό στο γλυκό νερό και στη σκόνη S Pen με πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η αντοχή του S Pen στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Μάθετε περισσότερα: https://www.samsung.com/gr/tablets/galaxy-tab-s/galaxy-tab-s9-ultra-wi-fi-graphite-512gb-sm-x910nzaeeue/

Sports in

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε το «διαζύγιό» του με τον Λούκα Βιλντόζα, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί σχεδόν αμέσως την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024