Προσωρινά εκτός προπονήσεων της πρώτης ομάδας ο Τζέιντον Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Άγγλος επιθετικός θα προπονείται μόνος του μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Από τότε που ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε πως ο Σάντσο δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την Τότεναμ λόγω χαμηλών αποδόσεων στην προπόνηση, ο ίδιος ο παίκτης αντέδρασε λέγοντας πως είναι ο «αποδιοπομπαίος τράγος εδώ και καιρό». Η κατάσταση έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, γεγονός που ανάγκασε τους ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» να πατήσουν το κουμπί της παύσης.

Το νέο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αγγλικός σύλλογος είναι η λειψανδρία που έχει προκληθεί στα πτέρυγα της επίθεσης. Με τους Σάντσο και Άντονι εκτός, πλέον ο Τεν Χαγκ θα στραφεί στους Πελίστρι (πιθανό να ανανεώσει το συμβόλαιό του) και Γκαρνάτσο να καλύψουν το κενό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Τζέιντον Σάντσο θα παραμείνει σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μακριά από το γκρουπ της πρώτης ομάδας, εν αναμονή της επίλυσης ενός θέματος πειθαρχίας της ομάδας».