Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Εκνευρίστηκε με τον Λιάγκα ο Μπιμπίλας – «Η εκπομπή θα σέβεται τον χρόνο των καλεσμένων»

Εκνευρίστηκε με τον Λιάγκα ο Μπιμπίλας – «Η εκπομπή θα σέβεται τον χρόνο των καλεσμένων»

«Αν δεν σέβεστε, οι καλεσμένοι θα φεύγουν. Όπως θα κάνω κι εγώ σε λίγο»

Εκνευρισμένος εισήλθε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Σπύρος Μπιμπίλας, καθώς άργησαν να τον υποδεχθούν στην προγραμματισμένη συνέντευξη. Ο ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και Βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας «τα έβαλε» με τον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή που δεν σέβονται τον χρόνο των καλεσμένων.

«Θα κάνω μία παρατήρηση πριν ξεκινήσω. Θα πρέπει να σέβονται όλοι τον χρόνο των καλεσμένων. Όταν έχω πει τι ώρα πρέπει να φύγω λόγω πρόβας… Θα σου δώσω 5 λεπτά συνέντευξη και θα φύγω. Θα με φωνάξετε μία άλλη ημέρα την ώρα που έχουμε συμφωνήσει! Είναι μήνυμα κι αυτό. Η εκπομπή θα σέβεται τον χρόνο των καλεσμένων. Αν δεν τον σέβεται, οι καλεσμένοι θα φεύγουν. Όπως θα κάνω κι εγώ. Σε λίγο» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανώς δυσαρεστημένος.

«Ζητώ συγγνώμη, σε πέντε λεπτά θα φύγεις» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας και ξεκίνησε τις ερωτήσεις.

Προετοιμασμένος για συνάντηση με Φιλιππίδη

Η κουβέντα δεν άργησε να φτάσει στον Πέτρο Φιλιππίδη και αν πρόκειται να επιστρέψει στο θέατρο. «Δεν γνωρίζω ούτε έχει πέσει στην αντίληψή μου κάτι για κάποια πρόταση στον Πέτρο Φιλιππίδη», απάντησε ο ηθοποιός και βουλευτής.

«Έχω τόσο καθαρή τη συνείδησή μου που είμαι έτοιμος κάθε στιγμή»

Στην ερώτηση για το αν πρόκειται να μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν συναντηθούν, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Ασφαλώς και θα του μιλήσω. Γιατί να μην του μιλήσω; Κι αν με βρίσει τι έγινε; Θα μπορέσω να του απαντήσω και να του εξηγήσω πέντε πράγματα. Είμαι προετοιμασμένος γι’ αυτήν τη συνάντηση, γιατί να μην είμαι; Έχω τόσο καθαρή τη συνείδησή μου που είμαι έτοιμος κάθε στιγμή να απαντήσω σε κάθε άνθρωπο για κάτι που θέλει να με ρωτήσει». «Δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος που περνάει δύσκολα οικονομικά αυτή τη στιγμή, υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι», σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την οικονομική κατάσταση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Δείτε τη συνέντευξη 

Sports in

Ισπανία – Ελλάδα 77-71: Μπλακ άουτ και αποκλεισμός

Η Εθνική Παίδων κόλλησε επιθετικά στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στην Ισπανία να φτάσει στην ανατροπή και στον τελικό του Eurobasket U16.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024